175 cm és 54 kg szerintetek már megfelelő?
Figyelt kérdés
A lezárások miatt 58 kg lettem. Soha nem volt ennyi a súlyom, elég zsíros lett a hasam. Február óta kalóriadeficittel sikerült 4 kg-t fogynom, de azt hiszem kezdek átesni a ló túloldalára. Hogy állítsam meg ezt a folyamatot?2021. márc. 16. 20:30
11/30 anonim válasza:
szerintem nagyon keves, en is 175 cm vagyok, de 70 kg es nem vagyok kover, szoval ahhoz kepest te baromi sovany lehetsz.
12/30 anonim válasza:
Ekkora súllyal ehhez a magassághoz valószínűleg egy deka izom nincs rajtad.
13/30 anonim válasza:
Javában a ló túlsó oldalán vagy! Valódi, hasznos értékeket, időtöltéseket keress az életben, ne a külcsínt hajszold. (Még ráadásul az áhított szépségnek is pont az ellenkezőjét éred így el.)
14/30 anonim válasza:
Ha a csontos, formátlan test számodra vonzó, akkor megfelelő. Elvégre neked kell szembenézni a tükörrel. Az egészségestől viszont messze van ez a súly, ilyen magassághoz. Ahogy az 1300 kcal- os energiabevitel se normális.
15/30 anonim válasza:
Van az a mondás, hogy férfiáknál 100-at, nőknél 110-et kell kivonni a magasságból. Nagyjából az adja meg a magasságoz illő testsúlyt. Persze -+5kg belefér. De Te még így is nagyon sovány lehetsz. Neked olyan 65kg-nak kellene lenned. De ezt nem volt nehéz kiszámolni
16/30 anonim válasza:
Egyébként megsúgom, hogy férfiak többségének jobban bejön a nőies forma, mint egy kisfiújé. De ezt sose fogják megérteni a divatmajmoló anorexiás plázacicák. Ne vedd magadra, csak úgy általánosságban mondtam. Nem szép, nem szexi na. Ennyi.
17/30 anonim válasza:
Szerintem kevés. Ha mindenképp számokra akarsz hagyatkozni, akkor a BMI-det 20-21 körül tartsd, és végezz rendszeresen edzéseket. Ha így teszel, 65-68 kilósan sem kellene zsírosnak lenned.
18/30 anonim válasza:
Ez a súly kb az én magasságomhoz lenne jó, 158 cm vagyok...
19/30 anonim válasza:
Szerintem teljesen ideális még majden kevés is.... Ne akarj megváltozni ha valakinek nem tetszel akkor szard le..... Teljesen tökéletesen a testalkatod Légy egy magabiztos csajszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!