Most akkor hogy állítsam be?
Azt mondták kevés amit eszek, de ezt a KB számolta.
Energiaszükségletet néztem volna,de 5 különböző oldalon 5 mást ír...
Elvileg az alapon 1523-1850-ig terjesztette ki ( amit ha fekszek akkot is ennyi.
Orvoslexikon fogyáshoz 1870kcalt ír..
De így hogy fogyhatnék... Max 300 kcal al többlet marad + ha sportolok akkor pl a KB a napi keretet 1470-ről felnyomja 2120-ig
Nem értem
Azért, mert az anyagcseréden túl használsz fel energiát.
Hacsak nem vagy fekvőbeteg, de a sportból ítélve nem...
Ennyire mondjuk nem centizi ám ki a test, van nap amikor 50el kevesebbet vagy 70el többet éget el, a kalória bevitel nem ilyen atompontos dolog.
Na a 6-osra ne hallgass semmiképpen. Ez a kalória mennyiség neked sz éhenhaláshoz lenne épp elég. Vagy 20 kilóval vagyok könnyebb nálad, és én fogyok 1600 kalóriával. Edzős napokon meg 2000 is megvan.
2000 körül javasolnék neked is. Ha esetleg soknak bizonyulna, még mindig le lehet vinni 1800-1900-ra.
A legtöbb ilyen app felülbecsüli a fizikai aktivitást.
Állítsd minimálisan aktívra
1200 kaloria egy kisgyereknek kell korulbelul, ne hulyeskedjunk mar. Az anyagcsereje is ugy belassulna tole, hogy 700 kaloriakon kene tengodnie hogy fenntartsa a fogyast. Az meg nem elet, hanem lassu ehenhalas.
En 20 eves lany vagyok 165cm es 59 kilo. Heti 4x sulyzos edzessel, es 7x 10p-30p jogaval, 1850 koruli kaloriaval fogyok/fogytam. De sulyt tartani tudnek vagy 2200vel is. Engedjuk el ezt az 1200 kaloriat, mert hihetetlenul egeszsegtelen, es az annyira keves, hogy nem veletlen hogy aki ilyen dietakat tol, ketszeresen hizza vissza legtobbszor. Eletmodvaltas kell, es ehhez mondjuk egy 1600as kaloria pont jo. Ha meg sulyzos edzest vegez, egyre feljebb is viheti a kaloriat, megis fogyni fog.
Ne javasoljuk mar a noknek hogy valasszak a lassu ehhalt, konyorgom. Le lehet pontozni, de azutan hogy honapokon keresztul 1200 kalorian eltetek. Kivancsi vagyok volt e erotok kiszallni az agybol egy ido utan, es vajon iol ereztetek e magatokat a borotokben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!