Napi 1200 kcal 140g ch 40g feherje 35g zsir fogyhatok majusig 10 kilot?
Én 178 cm vagyok, 61 kiló és 57-58-ra szeretnék fogyni. Yazio alkalmazást használok, ami 35-30-35%-os makrókkal 104g fehérjét határozott meg nekem, de ha belepusztulok se tudok annyit bevinni. Ráadásul érzékeny vagyok a kazeinre, szóval nem ehetek pl túrót túróval, illetve a nem vegán fehérjék is kiestek, ha nem akarom, hogy begyulladjon a bőröm.
Ha napi 60g körül viszek be mekkora gond? Kicsit aggódok, mert egyenlőre csak a fogyás a cél, de később az izmosodás lesz és addig nem szeretnék még több izmot veszteni, illetve ennyi fehérjével épülni is borzasztó lassan fog.
60 g-al bőven jó vagy, a te súlyoddal 45-50 is elég lenne. A fehérje iszonyatosan túl van misztifikálva. Az izomveszteség elkerüléséhez edzés kell, nem a fehérje túltolása. Izomépítéshez sem kell olyan sok fehérje, ott sem lesz érdemes 60 fölé menned, annál több egyszerűen nem hasznosul a szervezetben a te súlyod mellett. Ma mindenhol az megy, hogy fehérje így, fehérje úgy, egy money making industry az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!