Ilyen ételekkel lehet fogyni?
78 kilóról fogytam 73-ra egy hónap alatt úgy, hogy nem eszek édességet, a fehér kenyeret teljeskiőrlésű toast kenyérre cseréltem, amiből maximum napi 3 szeletet eszek, azt is délelőtt. Ebédre fele rízs fele saláta hússal, vagy főzelék, tésztát is kiiktattam. Délután általában főtt tojást vagy natúr joghurtot szoktam enni gyömülccsel, magvakkal, és a reggelem zöld teával indítom. Eddig lement 5 kiló mondjuk nemtudom miből, magamon valamiért nem veszem észre a tükörben, csak a ruháimon. Napi 1100 kcal, 142 g ch de ennyit nem mindig eszek, 45g fehérje, és 40 g zsír. Így tartósan tudok fogyni?
20/L
Kevés ez a kalória, egy atív kétévesnek kell 1200.
Szerintem 1500-1600at nyugodtan ehetsz, és sportolj.
"78 kilóról fogytam 73-ra egy hónap alatt"
Belekalkuláltad a kevesebb étkezés miatti kevesebb vízmegkötést?
Rendszeresen ruha nélkül éhgyomorra méred magad nagywczés után?
A fenti két kérdésemet végiggondolva még mindíg biztos vagy benne, hogy fogytál egyálalán?
A "grammokkal" nem állnék le vitázni, azon ismeretek hiányában, hogy valójában hány % hatásfokkal működik az emésztőrendszered, és a felszívódásod (komoly belgyógyászati vizsgálatokkal értékelhető csak ki).
A többi a hormonrendszereden (is) múlik...
Az anyagcserébe pedig még a légzés is beletartozik...
Óvatosan a "monodiétákkal"...
Igen ez a vizesedés a cukortól.
A cukor vízben oldódik! A szénhidrátok bontásához is víz kell.
A gravitáció pedig lefelé viszi a vizet, a lábaidba, aztán vagy visszajön az összes éjszaka amíg alszol, vagy nem...
Seprűvénáid vannak? Bőrrepedés, stria? Újjad nyoma hamar visszaváltozik fehérről normális színűre ha a bokádnál vagy a sípcsontod melletti lágyizomnál benyomod? Vagy azért kell hozzá 6-8 másodperc...
"egy kicsivel több fherjét ennék, hogy biztosan ne izomból, hanem zsírból fogyj"
Ez nem igazán a fehérje zabáláson múlik. Edzeni kell, hogy megmaradjanak az izmaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!