Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Privátba küldenék képet,...

Privátba küldenék képet, megmondanátok hogy milyen alakom van és hogy kéne e fogynom?

Figyelt kérdés
Nagyjából leírtam, 171cm 59kg szerintem borzasztóan nézek ki, 38-as H&M-es „Skinny Jeans” így néz ki rajtam:/ Mivel ide nem szeretném kitenni, aki ír privátba annak megköszönöm!<3
2021. febr. 19. 21:16
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
had lám mid van :)
2021. febr. 20. 15:24
 32/39 anonim ***** válasza:
Nekem is
2021. febr. 20. 16:44
 33/39 anonim ***** válasza:
29, nem tudom, mire gondol, de ez szubjektív kérdés. Szerintem kifejezetten szép, nőies alak ez így, ennyiből, sőt... kivételesen csinos alak. Ezen nem érdemes megsértődni (mert nekem kicsit O-lábam van), de számomra csak a kissé "X-lábnak" tűnő futómű hibádzik, de valójában nem befolyásolja negatívan az összképet. Mindez szubjektív, nyilván. A nők 70 százalékának nincs ilyen egészséges alkata, szerintem. Nekem nagyon tetszik ez a részlet. Mondom ezt úgy, hogy tettem már fel magamról félmeztelen képet kíváncsiságból és elsöprő többségnek nagyon tetszett (28/F).
2021. febr. 20. 18:04
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Nőies nőies..az sok mindent jelenthet. Oké, igazából átlagos, a sport pl szerintem egyáltalán nem látszik. Vagy csak nemrég kezdted? testtartásod is furinak tűnik. És nem mondom, hogy tökéletesnek kell lenni, csak próbálok őszinte lenni, a sok üres bók között :) Elvégre te kértél véleményt :)
2021. febr. 20. 18:33
 35/39 anonim ***** válasza:

Bár ilyen volna az átlagos, bárcsak!!! :D

Azért egy nő nem izmosodik olyan könnyen, én ezt is beleveszem a képletbe. Van egy kis comb, látszólag inkább izom, mint zsír, lapos a has (a köldök külön pluszpont, szépséges, inkább ez, mint egy erőltetéstől kipattant köldöksérv, lsd. nemtudommilyen Exatlon Timi). Vádli nem nagyon van, de egye fene, az összhatás mégsem egy piszkafa - bár ismerek olyat, akinek az tetszik. Cici is rendben, bár az nyilván főleg genetika. Lehetne nagyobb, de nem mindenki születik Christina Hendricksnek. Nekem nagyon tetszik ez az alkat, de a kérdező láthatja, ízlések és pofonok :)

2021. febr. 20. 20:10
 36/39 A kérdező kommentje:
Köszi. Persze elfogadom a véleményed. Annyi hogy sportoltam 6 éves korom óta dehát jött a karantén és +6 kiló. Szeptemberben újrakezdtem, azóta fogytam. Cici nagy csak sporttopp volt rajtam😂Igen elég görbe vagyok, meg ez egy vicces képnek indult csak aztán láttam hogy milyen hülyén állok😂 Utolsó mit értesz az alatt hogy bár ilyen lenne az átlagos?
2021. febr. 20. 23:12
 37/39 anonim ***** válasza:
54%
Hogy nekem nagyon tetszik ez az alkat, szerintem gyönyörű. Nem akarok nagy szavakat használni meg bókolni (nem is írtam privátot stb...), de nekem tényleg ez a típus tetszik. Van lábad (némi combizom), szép hasad van, valóban látszik a cici, a széles csípő (bár szerintem ez nem nagyon széles) pedig egy fontos női jelleg. Szépnek tartom a testalkatod, nagyon is. Örülj neki! Bár, ha nem örülsz neki, úgy is jó, majd talán lesz férfi, aki kétséget sem hagy e téren: szép.
2021. febr. 20. 23:50
 38/39 anonim válasza:
Küld
2021. márc. 16. 15:28
 39/39 anonim válasza:

Na jóóóóó!!!!!!Te azt mondod hogy ez neked nem jó ?????? Akor beteg vagy. Ha valakinek ilyen alakja lenne az annyira de annyira örülna hogy csak na !

A kérdésedre a válasz nem nem kell fogynod!!!

2021. márc. 16. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!