Ha 1550 az alapanyagcserem akkor hány kalóriát vigyek be egy nap hogy fogyjak?
Figyelt kérdés
168cm/70kg 16 éves lány vagyok
Eddig 1400 kalóriát ettem naponta de azt olvastam hogy ez kevés a fogyáshoz mert egy picivel az alapanyagcsere(1550) fölé kell enni
Heti 6x edzek 1-1,5 órát (3 kardió 3 erősítés) szóval mondhatni elég aktív vagyok
Már csak 5 max 10 kg-ot szeretnék fogyni
2021. jan. 18. 22:08
1/6 anonim válasza:
1400 kalóriától fogytál? Bevált? Mert ha igen, akkor ne hagyd abba azért mert olvastál valamit.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát kb másfél hónap alatt ment le 1 kg szóval ezt nem nevezném fogyásnak
2021. jan. 18. 22:23
3/6 anonim válasza:
De ha 1400tol nem fogytál, akkor ne növeld, meg akkor mégúgyse fogsz fogyni. Mondanám, hogy edzz többet, de ennél többet ennyi kalóriával szerintem már nem nagyon lehet. Én a helyedben csökkenteném minden héten legalább 50-nel a kalóriát.
4/6 anonim válasza:
Ha nincs egy kitűzött esemény a közeljövőben amire szeretnél lefogyni akkor folytasd ugyanígy, szép lassan fognak lemenni a kilók és meg fogod tudni tartani :D
5/6 anonim válasza:
Szerintem tartsd ezt az 1400-at. Ha ettől is fogysz, ne csökkentsd, és ne is emeld, úgy látom nem mennek le túl gyorsan a kilók.
6/6 anonim válasza:
1400-1300 alatt ne nagyon egyél, és mozogj sokat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!