Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Vishu leves vélemények?...

Vishu leves vélemények? Mennyit lehet enni belőle?

Figyelt kérdés
Ismerősöm elmondása szerint sokat fogyott azzal,hogy vishu levest evett. Én is diétázom, már 13 kilót leadtam. Rajongok a visu levesért, ezért, ha rendben van szeretném beépíteni a diétámba. Kinek van vele tapasztalat?
2021. jan. 15. 23:07
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
Tápértéke nulla, kalóriára sem sok. Az a pálmaolaj ami benne van, viszont nagyon káros a belekre. Igazából üres, gyors felszívódású szénhidrát, nulla tápértékkel, amivel jól laksz fél vagy 1 órára. De ha ezek ellenére is szeretnéd beiktatni a táplálkozásodba, hajrá. Ha megvannak a megfelelő makrók, normális ételekből és van még hely a napi kalórialimiten túl, akkor jutalmazd magad aznap egy ilyen levessel. Ha elmentél edzeni, akkor meg még 2-3-at is megehetsz akár.
2021. jan. 16. 01:41
 2/4 anonim ***** válasza:
39%
Jót nem teszel vele magadnak, az biztos, de ha annyira imádod ezt az ízfokozós-mesterséges aromás tésztalevest, és belefér a keretedbe, egyél mondjuk hetente egyet. Én nem pazarolnám rá a kalóriakeretemet, inkább főzök magamnak egy igazi húslevest igazi zöldségekkel.
2021. jan. 16. 08:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
egyetemista junk food, örülök hogy ár nem vagyok rászorulva. fogytam amíg ettem, de nem a leves hanem a stressz és a tanulás miatt
2021. jan. 16. 12:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Az olajat sosem rakom belw
2021. jan. 17. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!