Hogyan kellene táplálkoznom, mit kéne csinálnom, hogy fogyni tudjak?
Nem nagyon mennek le a kilók, próbálkoztam diétával is, sok kudarc ért ezért sokszor abba is hagytam.
Kb 177 cm magas vagyok és olyan 65.8-66 kg.
Az álom az egy 57-58-59 körül mozog.
Valaki tudna nekem segíteni?
Nem szeretnék csirkén, salátán és almán élni.
Tippeket és tanácsokat szeretnék, nem ,,ez túl kevés a magasságodhoz” válaszokat.
Előre is köszönöm!
1. Ha abbahagytad a diétát, mitől remélsz fogyást?
2. Akármennyire sem szeretnéd ezt hallani, nem véletlenül ér folyamatos kudarc ezen a téren. A tested azt mondja: elég!
A diéta nem kell hogy éhezés legyen, keresd meg a neked valót, a szervezetednek leginkább megfelelőt.
A kalória számítás nagyon sok embernek megfelelő, mert bármit bele lehet szorítani, mértékkel. Törekedj azért alacsonyabb kalóriatartalmú ételekre,hogy az étel mennyisége ne legyen kevés.
Olvass be naponta 30-90 perc mozgást,úgy mint intenzív séta vagy futás, saját testsúlyos gyakorlatok, ajtókeretbe szorítható TRX heveder, intenzív tempójú tánc otthon, stb.
Változatos legyen, minden testrészt- izmot megmozgasson (heti átlagban minimum) és próbáld-tudd élvezni 🙂
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!