Mit változtassak, hogy beinduljon a fogyás?
A jobb minőségű ételek könnyebben eltelítenek, ezért az természetes, ha az elején nem bírod megenni az előirt mennyiséget.
Viszont ennyi mozgás és valóban normális étkezés mellett gyanús, hogy akadályozza a fogyásodat vmilyen anyagcserezavar, amit lehet érdemes lenne megnézetned. Hormonpanel és terheléses cukorvizsgalat sztem nem ártana.
1 hét az kb. semmi. ne aggódj - és főleg ne légy türelmetlen. ez egy hosszú folyamat lesz. és nagyon megértem, hogy amikor az ember rászánja magát a fogyásra, és nagy lendülettel nekikezd, akkor azonnal szeretné is látni az eredményt, de ez sajnos nem mindig így működik. ha ahogy mondod mindent betartasz, és még egy hónap múlva sincs eredmény, akkor újra kell tervezni a dolgot, mert hiába tartottad be, a terv maga nem volt jó (vagy teljesen őszintén be kell vallani, hogy hoppá, mégsem tartottam magam igazán a tervhez - ez esetben semmi baj, figyelj jobban a jövőben)
az egy óra edzés nem tudom miből áll, de ne erőltesd túl magad, pláne, ha eddig esetleg nem mozogtál. óvatos torna, mobilitási gyakorlatok az izületekre figyelve egyelőre teljesen megteszik.
#2: Terheléses cukor rendben volt - na de az inzulinod lehet, hogy az egekben... Ezt vizsgálták?
Pajzsmirigy hormon kicsit alacsony - nekem is csak kicsit volt alacsony (hivatalos határérték alatt), ez már elég volt ahhoz, hogy lassan, de biztosan hízzak, tipikus tünetek meglegyenek és a többi hormonom fejre álljon. Endokrinológushoz elmehetnél, jobban ért hozzá, mint a háziorvos.
Nagyon ügyes vagy, hogy ismét rászántad magad. Csak kicsit türelmetlen. Teljesen normális, ha néha ingadozik vagy stagnál a súlyod, amíg eléred a kitűzött célt.
Kor előrehaladtával más módszer és több idő szükséges, legalábbis én ezt tapasztalom magamon.
Ha megoldható, indítsd a napodat még reggeli előtt sétával, könnyű gimnasztikával 20-25 perc,amit emelsz egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!