Húsoknál hogyan?
Nem tudod pontosan megmérni, ahogy az előző is írta. Amit tehetsz: kimérsz x gramm olajat és beöntöd a serpenyőbe és addig sütsz benne amíg el nem fogy. Mindig inkább kevesebbet önts bele, hogy ne maradjon a végén zsiradék. A húst meg mindig nyersen mérd le, sütés után felesleges.
(Egyébként kevés olajban is ki lehet sütni a rántotthúst, próbáld ki egyszer)
Kérdező, a lehető legjobb indulattal ajánlom neked szakemberként, hogy ne olajat használj, hanem (liba)zsírt.
A másik dolog, hogy ne sanyargasd magad ilyesmivel, hogy méricskéled mennyit szívott be az adott étel... Nem ettől lesz sikeres a diétád, hidd el. Ha heti egyszer eszel panírozott dolgokat, akkor egyszerűen nincs szükség erre.
Az emberek az ilyen dolgok miatt szokták feladni az étrendeket, mert egyszerűen lehetetlen így élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!