Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit tudnék még tenni?

Mit tudnék még tenni?

Figyelt kérdés

Pár éve sikerült lefogynom, elégedett vagyok a súlyommal.

Viszont a hasam mit sem változott. Már nem tudom, hogy mióta, de tartom az 1200as kalóriát, edzek is, van ez a chloe ting, amitől nem egy ember változott meg diéta nékül is, én viszont ugyanott tartok. Már nem tudom, hogy mit kéne tennem, ennél kevesebb kalória már egészséges se lenne, de ugye először a zsírnak kéne eltűnnie, ami csak így lehet. Akkor az edzés is felesleges?

Hogy vagy mit kéne tennem? Azt, hogy genetika, nem igazán szeretném elfogadni.😅

2021. jan. 7. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Most nagyon utálni fogsz, de lehet semmit nem tudsz tenni, van ami sajnos tényleg genetika. Ha kinyitnak az edzőtermek kérdez meg egy edzőt, hátha tudd valami okosat. Próbáld magad elfogadni. Nem lehet, hogy csak te látod csúnyának? Az edzés sose felesleges, de azért ne kínozd magad.
2021. jan. 7. 18:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy fogysz, de a hasad semmit sem változik. Ha mérted volna, tapasztalnád, hogy kisebb lett. Nem írod, hány éves vagy, de mondjuk 40 évesen irreális elvárás, hogy olyan hasad legyen, mint egy 13 évesnek. Ha a súlyod rendben van, mégsem tetszik a hasad, akkor ha szeretnéd, ha nem, el kell fogadnod, hogy ilyen vagy. Némileg lehet formálni edzéssel, de csodát nem lehet tenni.
2021. jan. 7. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!