Mi lesz ha lefogyok?
Ne próbáld ki, ha fogyni szeretnél, mindenképpen egészségesen tedd. Én anorexiából gyógyultam, sokat koplaltam, tudom milyen, szörnyű..
Pozitívum, hogy sportolsz, változtass kicsit az étkezéseden: több rost (zöldség gyümölcs) több fehérje (tojás, húsok, tejtermék) kevesebb édesség, szénhidrát.
Aztán kitartás, és leugrik pár kiló. Koplalással semmi képpen, utána TÉNYLEG a duplája jön vissza, sokan mondták nekem is akkoriban, de nem hittem el, de sajnos igaz. Én koplalássan 52-ről 44-re fogytam, csomó szervemnek kárt okoztam, hajam is hullott vitaminhiány miatt, aztán mikor visszahíztam (meggyogyultam) már 58kg lettem, úgyhogy ne kezdj koplalni!!!
Sok sikert
Nekem sosem jött vissza a duplája a koplalással,ezt a hülyeséget mindig csak itt olvasom..
De neked nem is kell fogynod,tök vékony lehetsz.
Sok mindentől függ ez is. Ha percre pontosan be van lőve most az anyagcseréd, akkor a drasztikus változtatásnak bizony elég hamar lenne látványos eredménye. Az a baj, hogy koplalásnál, nem evésnél beindul egy csomó olyan folyamat, amit nem lehet hosszú távon fenntartani. Akár 2-4 nap alatt is képes a tested ketózisba lépni, ami után bármilyen extra szénhidrát bevitel eléggé meg tudja viselni az embert. A tested el fog kezdeni alkalmazkodni, majd ha abba hagyod, akkor megint elkezd alkalmazkodni, ami azt jelenti, hogy a hormon háztartásod is teljesen összezavarodik, aminek meg lehetnek hosszú távú káros hatásai. Szóval az a minimális fogyás eredmény, amit elérnél így, közel sem súlyozza ellen azt a kárt, amit közben a testedben okoztál.
Valószínűleg koffeinnel ki tudnád húzni egy-két napig az edzést, koplalás mellet, de iszonyú nagy erőfeszítések árán. Nem éreznéd jól magad a bőrödben, az száz százalék. Az ingerlékenység, depresszió is igen hamar megjelenne. A testednek el kell kezdenie használnia egy teljesen új energia forrást, amihez idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!