Melyik ételben van a legtöbb/legkevesebb kalória?
Szia
Nyilván gyümölcsök és zöldségek 100 grammjában átlagban ilyen 50-60 kcal van nagyjából, szóval ezek tekinthetők a legegészségesebb ételeknek.
Egyébként, ha fogyás miatt kérdezted, szívesen segítek, nekem edzés és diéta kombóval egy hónap alatt 10kg lazán lement :D
Különösebb titka nincs, ugyanannyit edzettem mint előtte (heti 3 alkalom kb.), viszont a kalóriát napi ~800-ra csökkentettem (volt 500-as, es 1000-as napom is), ha nagyon éhes voltam, valamit nyílván ettem, de nagyon odafigyeltem.
Teljesen kizartam a kenyeret, chipset, csokit, pizzat stb.
170 cm magas vagyok amugy, 19 eves.
Tudom, lehet mondani, hogy nem a legegészségesebb megoldás, de a célomat elértem, és ha nem bírta volna a szervezetem, abba hagytam volna.
Legkevesebb; zöldségek: uborka,paprika,paradicsom,saláták és a társai
Sovány húsok:csirke,pulyka
Néhány tejtermék sem vészes mint pl a zsír szegény túró 100g/100kcal, natúr joghurt 100g/40 kb
Párolt zöldségek.
Amiben sok: nutella, szerintem igazából minden édességben dús a kalória kivéve ha mértékletesen fogyasztod.
15: Elég drasztikus, igen.
És mostanra visszaálltál az eredeti étrendedre?
17-es: Igen, persze :D, de az edzest nem hagytam abba
18: Koszi :D Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!