Te hogy vagy vele? Én most ezt a néhány napot kihagyom. Nem fogom az ünnepeket azzal tölteni, hogy visszautasítom a finom mezeskalácsot, anyum bejgliét stb, de nyilván nem fogom tábla számra enni a csokoládét, mert akkor az eddigi kemény munka semmibe menne. Újévkor visszatérek rá.
Teljesen jól csinálod, ilyenkor lehet egy kis szünetet tartani és élvezni az ünnepet, de azért mértékkel, nem zabálva. Egy kis süti viszont bele kell hogy férjen ilyenkor :)
2020. dec. 24. 13:48
3/8 anonim válasza:
Ezt a 3 napot én is elengedem. De csak ezt a hármat, szóval nem újévkor fogok visszatérni, hanem már vasárnap. Es igyekszem nem zabálni, csak mindenből enni amennyi jól esik. 1700-1900 kcal-t szoktam enni naponta mozgás mellett, most olyan 3000-3200-zal számolok, remélem ez tartható lesz, nekem ez még nem lenne a világ vége.
2020. dec. 24. 13:48
4/8 A kérdező kommentje:
Én most felhagyok a kalória számolással, de nem fogom kajakómásra zabálni magam édességgel.
2020. dec. 24. 13:56
5/8 anonim válasza:
"nem fogom kajakómásra zabálni magam"
Én is ezt az elvet követem.
2020. dec. 24. 14:16
6/8 anonim válasza:
Én is csak 3 napra függesztem fel. Most a Mezym-et próbálom ki, legfőképpen az elsődleges hatása miatt, hogy ne legyek kajakómás. Használ is, tényleg nem akarok kipukkadni a sok kajától. Viszont olvastam, hogy az emésztőenzimek miatt kevesebb időt tölt a gyomorban a kaja, tehát nem is szívódnak fel annyira a tápanyagok, így segít a diétában. Ez nem tudom mennyire igaz, de próba szerencse! Boldog karácsonyt!
2020. dec. 24. 15:29
7/8 anonim válasza:
Idén nálam diéta van karácsonykor. 4 hónapon át érzelmi alapon zabáltam. Nekem annyi elég volt. Most így jobban is érzem magam, nincs leterhelve a szervezetem.
Ti viszont jól teszitek, hogy engedtek a csábításnak. Kellemes Ünnepeket!
2020. dec. 24. 15:39
8/8 anonim válasza:
Az êletmódváltásom óta ( márciusban lesz 2 éve), nem zabálok össze mindent csak mert x ünnep van. A karácsonyi menüt itthon meg tudom csinálni az új életmódomnak megfelelően, desszertre is van alternatíva.
Bejglit, mézeskalácsot amúgy se szerettem soha. -75 kilónál járok egyébként. Rettenetesen könnyen és gyorsan hízom, nekem egyszerűen nem éri meg elengedni magam és 6-7 kg pluszt, vagyis visszaesést termelni januárra, csak mert karácsony van. Kizárt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!