Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Karácsonykor diéta?

Karácsonykor diéta?

Figyelt kérdés
Te hogy vagy vele? Én most ezt a néhány napot kihagyom. Nem fogom az ünnepeket azzal tölteni, hogy visszautasítom a finom mezeskalácsot, anyum bejgliét stb, de nyilván nem fogom tábla számra enni a csokoládét, mert akkor az eddigi kemény munka semmibe menne. Újévkor visszatérek rá.

2020. dec. 24. 13:42
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Jól teszed!
2020. dec. 24. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen jól csinálod, ilyenkor lehet egy kis szünetet tartani és élvezni az ünnepet, de azért mértékkel, nem zabálva. Egy kis süti viszont bele kell hogy férjen ilyenkor :)
2020. dec. 24. 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Ezt a 3 napot én is elengedem. De csak ezt a hármat, szóval nem újévkor fogok visszatérni, hanem már vasárnap. Es igyekszem nem zabálni, csak mindenből enni amennyi jól esik. 1700-1900 kcal-t szoktam enni naponta mozgás mellett, most olyan 3000-3200-zal számolok, remélem ez tartható lesz, nekem ez még nem lenne a világ vége.
2020. dec. 24. 13:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Én most felhagyok a kalória számolással, de nem fogom kajakómásra zabálni magam édességgel.
2020. dec. 24. 13:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"nem fogom kajakómásra zabálni magam"

Én is ezt az elvet követem.

2020. dec. 24. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is csak 3 napra függesztem fel. Most a Mezym-et próbálom ki, legfőképpen az elsődleges hatása miatt, hogy ne legyek kajakómás. Használ is, tényleg nem akarok kipukkadni a sok kajától. Viszont olvastam, hogy az emésztőenzimek miatt kevesebb időt tölt a gyomorban a kaja, tehát nem is szívódnak fel annyira a tápanyagok, így segít a diétában. Ez nem tudom mennyire igaz, de próba szerencse! Boldog karácsonyt!
2020. dec. 24. 15:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Idén nálam diéta van karácsonykor. 4 hónapon át érzelmi alapon zabáltam. Nekem annyi elég volt. Most így jobban is érzem magam, nincs leterhelve a szervezetem.

Ti viszont jól teszitek, hogy engedtek a csábításnak. Kellemes Ünnepeket!

2020. dec. 24. 15:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az êletmódváltásom óta ( márciusban lesz 2 éve), nem zabálok össze mindent csak mert x ünnep van. A karácsonyi menüt itthon meg tudom csinálni az új életmódomnak megfelelően, desszertre is van alternatíva.

Bejglit, mézeskalácsot amúgy se szerettem soha. -75 kilónál járok egyébként. Rettenetesen könnyen és gyorsan hízom, nekem egyszerűen nem éri meg elengedni magam és 6-7 kg pluszt, vagyis visszaesést termelni januárra, csak mert karácsony van. Kizárt!

2020. dec. 25. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!