Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mikulás alkalmából picit...

Mikulás alkalmából picit elszaladt ma velem a ló... Mi a teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés

5000-6000 kalóriát megettem szerintem ma, a tegnapi nap okés volt, viszont előtte szintén 2000 kcal felett ettem.

Ha jövő héten nagyon keveset eszem, tudom ezt kompenzálni? Vagy csak belassulna az anyagcserém, és jobb, ha folytatom ugyanúgy 1000-1200 kcallal?

Tudok csinálni valamit, hogy megakadályozzam a hízást, vagy már mindegy?

Tudom, azt mondják nem lehet egyetlen naptól hízni, de ez tényleg rengeteg volt, ráadásul elég alacsony a súlyom evészavar miatt, és nagyon félek, mert kevés hízás is meglátszik rajtam. Mi lenne a legjobb szerintetek? Ha holnap veszek hashajtót és beveszem, az segít, vagy már mindegy?

2020. dec. 6. 20:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#10: ne szidd a kérdezőt, bizonyára ő is látja az eszével, hogy nem jó így, ahogy csinálja. De mégis, valamiért kényszert érez rá. Ezért írta, hogy evészavaros, és ezért jár pszichológushoz. A fejéhez vágni, hogy logikátlan amit csinál, nem segít, sőt. Hiába, hogy te nem a fejéhez vágni akarod, csak rávilágítani, akkor sem segítesz ezzel.
2020. dec. 7. 19:00
 12/15 A kérdező kommentje:

#10 Mondtam, hogy súlyt akarok tartani egyelőre. Súlyt nem mondok, BMI 15.

Egyébként könnyen összejön ennyi, ha az ember megeszik fél üveg nutellát, ami magában megvan 2000 kcal😅

2020. dec. 7. 19:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért gond ha bízol?

Az enyém 18,9

2020. dec. 7. 19:39
 14/15 A kérdező kommentje:
Mert nagyon zavar a hízás, sikerült már 5 kg-t de így is kövérnek látom magam, fokozatosan akarok haladni.
2020. dec. 7. 20:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Értem.Megszoktad, hogy vékony vagy.Mondjuk nem tudom mennyire tudnál hízni.Nekem sokáig nem ment.1-2 kilót is nehezen szedtem össze.

Aztán híztam észrevétlenül 5-6 kilót, és nagyon szarul éreztem magam.Méh a mozgásom is nehézkes lett.De gyorsan le is fogytam.Jobban éreztem magam.

Viszont a fényképek alapján láttam, hogy nagyon gebe vagyok

Jobb néztem ki azokkal a plusz kilókkal.Tudom, hogy bonyolult.

Ja kidobták a mérleget.Azért tudom most a súlyom mert pénteken mértetkeztem a dokinál.

2020. dec. 7. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!