Ha már elértem a kívánt kg célt, olyankor mi a teendő?
3-4 hét alatt 58 kg-ról lefogytam 52-kg-ra.
Egyszer sem éheztem, csak megvontam teljesen a fehér lisztet, mindenből teljes kiörlésűt eszem, a cukrot, rizst se nagyon eszek csak ritkán, helyette bulgurt inkább.. sok csirkemellet és halat eszek, és ami nagyon sokat segített az a peak pyruvat zsírégetője.
De most nem dicsekedni jöttem ide csak hátha valakit érdekel, szóval én ezzel életmódot terveztem váltani, de nem hittem hogy ennyire intenzív lesz a fogyásom, mellette amúgy heti 3-4x tornázok itthon.
Most 52 kg vagyok, 167 cm, nem akarok már sokat fogyni max még 1-2 kg lemehet, de utána hogy akadályozzam meg hogy ne fogyjak többet de ne is jöjjön létre a jo-jo effektus?
Nem hiányzik a cukor meg ezek a fehér lisztes ,szénhidrátdús dolgok ,nem is szeretnék visszatérni hozzájuk, és tornázni is szeretek.
Egyedül ami hiányzik az egy jó süti , de heti egy csalónapot valahogy mindig másra szoktam "elhasználni" :)
Szóval súlystagnálás a célom, de nem akarok újra egészségtelen ételeket fogyasztani ,nem hiányzik a meki meg chips meg a csokik,cukros üdítők,mint mikor 58 voltam. Annyira addiktív dolgok ezek hogy ha eszed kívánod,ha leszoksz róluk már egyáltalán nem.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Nem ismeretlen eredetű,ellenben növényi kivonatúl és semmi mellékhatása :)
Nem akarom még abbahagyni mert szénhidrátblokkoló is.
Azért nem tudom hogy mennyit egyek alapból mert régen is keveset ettem mikor 58 voltam csak akkor sok egészségtelen ételt, most ugyanaz a mennyiség egészséges ételből kevésnek bizonyul.
Heti egy csalónapot szoktam tartani , félek többet beiktatni :)
Tartok attól hogy visszajönnek a kilók ezért kérdezem hogy egészséges életmód mellett kéne súlytartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!