Milyen okosórát (vagy egyéb kütyüt??) ajánlotok, ami
azt méri hogy mennyi kalóriát égetek el x mozgással?
Figyelt kérdés
Igaz, én 20-on éves vagyok, de sosem érdekelt a technológia, okostelefonból is csak egy 2016-os samsungom van. Nincs se tabletem se laptopom. Szóval nem értek egyáltalán az ilyen eszközökhöz.
Szóval az érdekelne, hogy létezik-e olyan okosóra, vagy valami "okos" cucc, ami azt méri (lehetőleg minél pontosabban), hogy én bizonyos mozgással mennyi kalóriát égetek el? Tudom, vannak neten ilyen kalkulátorok, de azok ahány féle, annyi különbözőt írnak. És nekem nem mindegy pl hogy 45 perc aerobic alatt 200 vagy 400 kalóriát égetek el.
Ha ebben tud valaki segíteni, kérem írjon. Sajnos tényleg nem értek ezekhez.
2020. nov. 29. 16:58
1/7 anonim válasza:
Xiaomi mi band 5. Nem draga, es amire neked kell, pont eleg lesz.
2020. nov. 29. 17:09
2/7 anonim válasza:
Bármelyiket is választod, számíts rá, hogy valamelyik irányba torzít majd. Ez enyém pl. nagyon felfelé lő mindig, de mivel ezt konzekvensen csinálja, ezért pontosan tudom, hogy 30%-ot le kell vonnom abból, amit mutat. (Fitbit charge 3) Mondjuk én a kaloriaszamlalas részét az órának nem tartom lényegesnek, más okokból van ilyen órám.
2020. nov. 29. 17:17
3/7 anonim válasza:
Huawei band 4 prot használok, én nagyon elégedett vagyok vele és árban sem vészes. Az alap mozgástípusokat ismeri, teljesen elegendő.
2020. nov. 29. 20:11
4/7 anonim válasza:
Mondanám, hogy Apple Watch, de az csak iPhone-nal működik
2020. nov. 29. 20:33
5/7 anonim válasza:
Ha hosszútávra akarsz gondolni, akkor Apple Watch (ha iPhoneod van), vagy a többi gyártónak a saját okosórája (sajnos ezeket nem ismerem). Rengeteg egyéb jó funkciója is van, amellett, hogy sportoláshoz kiváló. Ha nem akarsz ennyit rááldozni, akkor Fitbit, vagy Garmin. Polarokat is szokták ajánlani, de azokról több rosszat hallottam.
Én ezt használom. Összekötöd a hozzá való appal, és a pulzusod alapján kiszámolja a kalóriaégetésed. Csak pulzust számol, de azt nagyon jól, mert a karodra kell tenni. Ajánlom mert egyszerű, nem érzed, nem zavar.
2020. dec. 1. 17:07
7/7 anonim válasza:
Nekem xiaomi amazfit bip s van. Imádoom! 14 nap alatt merül le, ha nem sportolok vele. Ha igen akkor is ilyen 7 nap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!