Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Fogyáshoz melyik mozgás a jobb?

Fogyáshoz melyik mozgás a jobb?

Figyelt kérdés

Elliptikus tréner vagy egy lazább aerobic pl Norbi duci tréning? Melyik éget el több kalóriát?

1654 cm, 80 kg.

2020. nov. 17. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen méretekkel baromi vékony lehetsz, nincs szükséged fogyásra.
2020. nov. 17. 18:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A fogyás 70%-ban az étkezésen, 30%-ban a mozgáson múlik. A zsírégetés 30 perc intenzív mozgás után indul be.

Végezz minél intenzívebb aerob edzéseket.

2020. nov. 17. 19:08
 3/8 A kérdező kommentje:

köszi 1-es.. véletlenül elírtam, 164-et akartam írni.

kalóriát számolok, 1700/nap.

2020. nov. 17. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
Én 129 kg vagyok (153-ról), 196 cm, és én eszek 1.700 körül. (...és raktárban dolgozom, nem forgószékben.) Pár százzal lejjebb veheted.
2020. nov. 17. 20:32
 5/8 anonim ***** válasza:
49%

1700 kalória kezdő diétának az jó, csak az étel minőségére is figyelj.

A fél óra edzés is jó tanács, de próbálj meg kettőt beiktatni egy nap. Reggel meg este. Tudom, a reggeli szarul hangzik, de hidd el, sokkal többet fog érni, mint egy kávé (ami lassít az anyagcseréden, szóval lassabban fogsz fogyni). Én nem szeretem azt tanácsolni, hogy az elején drasztikusan diétázzon az ember, mert a szénhidrát hiány kegyetlen tud lenni. Az erőtlenségből származó depresszió hamar elveszi az ember kedvét a mozgástól meg a fogyástól.

2020. nov. 17. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg csináld felváltva, egyik nap ez, másik nap az. Heti 2 pihenőnapot is tarthatsz. A fogyás úgyis elsősorban a táplálkozáson múlik.
2020. nov. 18. 10:29
 7/8 anonim ***** válasza:

#4 te ezt nem fogod sokáig bírni... én 60 kg vagyok, és én eszek fogyáshoz 1700 kcal-t.

És szépen fogyok vele napi 1 óra mozgás mellett, úgyhogy Kerdező, te először nyugodtan emeld a keretedet, főleg mozgás mellett, mert később, mikor csökkenteni kell majd, nem lesz hova csökkentened.

2020. nov. 19. 08:03
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es, hónapok óta csinálom, akkor eszek, amikor kezdek megéhezni, sosem vagyok éhes. Szóval... de!
2020. nov. 19. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!