Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért ír a Yazio ilyen irreáli...

Miért ír a Yazio ilyen irreálisan magas kalórialimitet?

Figyelt kérdés
Beírtam az adataimat, beállítottam hogy fogyni szeretnék, és az jött ki hogy 1988 kalóriát kell ennem egy nap. Szerintem eddig mikor összevissza ettem, akkor sem fogyasztottam ennyit, mégis kövér vagyok.
2020. nov. 2. 23:11
 1/3 anonim válasza:
19%
Pedig ez kevés. Normális egészséges kajából egyél ennyit, ne csipszből meg csokiból. Mondom én, aki csipszből meg csokiból eszi. Bár most meg vagyok őrülve a karanténban mert nem tudok venni csipszet, aki meg vásárol nekünk, annak nem merem mondani, hogy vegyen Xd
2020. nov. 3. 04:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem írtál semmiféle adatot, ezért nem lehet megmondani, hogy irreális-e vagy sem. De valószínüleg nem az, ahogy az sem feltétlen igaz, hoyg ennyit ettél eddig is. A legtöbben uyganis a pár falat ez-azt nem számolják, mert az "nem számít", ahogy az italokat sem, mert egy pohár kóla/sör "nem sok", a "zöldségeket nem kell számolni", mert nincs benne sok kalória - aztán ezekböl szépen összejön egy nap akár 5-600 kcal plusz is!

Elöször írd meg az adataidat, hogy érdemben lehessen válaszolni, másodszor kezdd el felírni az összes dolgot, amit eszel-iszol, a hangsúly azon van, hogy az összeset! Meg fogsz döbbenni, melyivel több lesz az eredmény, mint amit eddig saccoltál.

2020. nov. 3. 07:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyes, én veszek neked chipset, ha budapesti vagy. Kitartást a karanténhoz!

Hogy a kérdésre is válaszoljak, sokmindentől függ, nekem rendszerint 2000 felett írják a szükséges mennyiséget a magasságomhoz, súlyomhoz, aktivitáshoz, de én már 1600 kcaltól is hízok, pedig valódi kajából viszem be. Ami nekem bejött, az az alacsony szénhidrát (kb 110g-nál indult meg a fogyás).

2020. nov. 8. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!