Miért ír a Yazio ilyen irreálisan magas kalórialimitet?
Mivel nem írtál semmiféle adatot, ezért nem lehet megmondani, hogy irreális-e vagy sem. De valószínüleg nem az, ahogy az sem feltétlen igaz, hoyg ennyit ettél eddig is. A legtöbben uyganis a pár falat ez-azt nem számolják, mert az "nem számít", ahogy az italokat sem, mert egy pohár kóla/sör "nem sok", a "zöldségeket nem kell számolni", mert nincs benne sok kalória - aztán ezekböl szépen összejön egy nap akár 5-600 kcal plusz is!
Elöször írd meg az adataidat, hogy érdemben lehessen válaszolni, másodszor kezdd el felírni az összes dolgot, amit eszel-iszol, a hangsúly azon van, hogy az összeset! Meg fogsz döbbenni, melyivel több lesz az eredmény, mint amit eddig saccoltál.
Egyes, én veszek neked chipset, ha budapesti vagy. Kitartást a karanténhoz!
Hogy a kérdésre is válaszoljak, sokmindentől függ, nekem rendszerint 2000 felett írják a szükséges mennyiséget a magasságomhoz, súlyomhoz, aktivitáshoz, de én már 1600 kcaltól is hízok, pedig valódi kajából viszem be. Ami nekem bejött, az az alacsony szénhidrát (kb 110g-nál indult meg a fogyás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!