Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 160 cm magas vagyok és 62 kg...

160 cm magas vagyok és 62 kg (ami ugye sok)...A bőröm már a mellemnél, térdhajlatomnál és a jobb karomnál is kezd szakadozni.. Szóval fogynom kéne..Szerintetek mennyi kalóriát vigyek be egy nap?

Figyelt kérdés

2020. júl. 4. 12:55
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
1200-at.
2020. júl. 4. 13:15
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Nézd meg hogy most mennyit eszel, és kezd el fokozatosan csökkenteni 2-300 kalóriával amíg kb. 1200-1400ig el nem jutsz.

KEzdj el közben többet mozogni, nem kell feltétlenül rögtön valami kemény edzésbe beleugranod, ha eddig nem igazáén mozogtál, kezdj el naponta fél órát sétálni.

2020. júl. 4. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt tegyük hozzá, hogy messze nem biztos hogy attól a néhány plusz kilótól (mert messze nem vagy túlsúlyos) lett striás a bőröd, hanem egyszerűen a növekedéstől. Nálunk a családban mindenki csíkos, a térdhajlatunk is az, pedig oda ritkán hízik az ember. Ugyanígy a mellem is striás a növekedéstől. És azt se feledd, hogy ha lejjebb fogysz és rendszeresen sportolsz, akkor sem fognak a csíkok eltűnni, "csak" szép formás idomaid lesznek. Ráadásul a legtöbb ember észre sem veszi a striákat.

Ha fogyni akarsz, egyszerűen egyél mindenből kevesebbet mint eddig és mozogj mellette, nem kell őrült diétázásba kezdened. Ráadásul életmódváltoztatásként kell tekinteni a fogyásra, máskülönben amint abbahagyod a diétát, secpec visszaszaladnak a kilók.

2020. júl. 4. 15:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezek a plusz kilók szerintem igenis rá tettek :( 55 kg voltam és valószínűleg hirtelen híztam..A mellemnél már régebben is olyan volt viszont a térdhajlatomnál és a karomon nem rég vettem észre
2020. júl. 4. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is 160 cm vagyok és már tini koromban csíkos volt a térdhajlatom és a mellem, pedig akkoriban nem volt rajtam semennyi fölösleg. Aztán felszedtem kb. 10 kilót amit le is adtam, de egyedül a combomon lettek plusz striák a hízástól. De amúgy azt tényleg nem tudom elképzelni, hogy a térdhajlat hogyan striásodhat néhány plusz kíló hízásától, mivel nem a vádlinkra szokott menni, max ha valaki extrém túlsúlyos, de te kérdező bőven átlagos vagy.

De tényleg, ha ennyire zavar a súlyod akkor ügyelj az étkezésre és mozogj mellette heti többször, és a formásodás eltereli majd a figyelmed a csíkokról. Nekem is ugyanúgy megvannak de kicsit sem érdekel mert relatíve izmos és fitt vagyok, és jól érzem magam a bőrömben.

2020. júl. 4. 15:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek 😊 Egy nap kb 40 percet vagy egy órát szoktam sétálni és az itthoni edzést majd újra kezdem...A striákkal tudok majd valamit kezdeni?😅
2020. júl. 4. 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Striák mélyszöveti hegek, max. a teljes érintett bőrfelület kimetszésével lehet eltüntetni őket.
2020. júl. 5. 11:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves sinn köszönöm a privátodat bárcsak tudnám hogy jön ez ide

,,* Szia!

*

* Kérlek ne haragudj, hogy csak így priviben rádírok. Szeretnék kérdezni valamit, ami fontos és sürgős lenne számomra, és csak így merem feltenni

*

* Ha a barátnőmmel hátulról csináltuk, akkor lehet terhes?

*

* Előre is köszönöm a választ."

2020. júl. 7. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!