Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Így 10 kilót letudok adni...

Így 10 kilót letudok adni karácsonyig?

Figyelt kérdés

[link]

Ezeket a gyakorlatokat szeretném mindennap úgy, hogy kijöjjön a fél óra és napi 1000 kcalt ennék meg.

150 centi vagyok és 70 kg és lány

2020. okt. 30. 18:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Az életkorod nem írtad le, úgyhogy csak tippeltem. Alapanyag csere kalkulátorba beírtam az adataid (17 évesnek írtalak), és az alapanyagcseréd eszerint 1525 kalória. Ez azt jelenti, hogy ennyi kalóriára van szüksége a szervezetednek, akkor is, ha csak fekszel egész nap, a szerveid alapvető műkődéséhez. Magyarul, ha tartósan ez alá mész - és az 1000 kalórával ez alá mész - akkor ez problémákat fog okozni. Felborul az anyagcseréd, a hormonháztartásod, bezavar a menzeszbe, stb.

Ja a videóban pedig remélem tudod, hogy az előtte-utána képek manipulálva vannak, photoshoppolva. Egyébként a gyakorlatok nem ártanak, tornázz, mozogj, de ne egyél 1500 kalória alatt!

2020. okt. 31. 10:11
 12/20 A kérdező kommentje:

28 vagyok.

Nem a képek a lényegek nekem a videóban. Nyílván amúgyis évek kemény munkája ha nincs is manipulálva.

Elég intenzívnek tűnnek a gyakorlatok. Futni a derekam miatt nem tudok, és szeretnêm magam formába hozni. Elég fáradékony vagyok egy éve és ez miatt is híztam.

2020. okt. 31. 10:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Azért írtam, hogy a gyakorlatok jók, de a hozzászólásom többi részére nem reagáltál.
2020. okt. 31. 10:37
 14/20 A kérdező kommentje:
1500 kcal nekem soknak tűnik fogyáshoz, mert ezekkel a gyakorlatokkal olyna sok kalóriát nem tud égetni az ember + ülőmunkát is végzek.
2020. okt. 31. 10:55
 15/20 anonim ***** válasza:
85%
Jólvan akkor ne hidd el, végülis tudományosan alátámasztott tény, csak akkor nem értem, minek tetted fel a kérdést, mert eddig mindenki azt írta, hogy nem jó, amit tervezel. De akkor hajrá, tulajdonképpen nekem rohadtul mindegy, hogy ki mivel pusztítja magát.
2020. okt. 31. 11:01
 16/20 anonim ***** válasza:
66%

Ja, ha 28 vagy, akkor főleg ciki, hogy ennyire nem vagy tisztába a biológiával.

De tessék, igazad van, 28 életéveddel 1400 kalória az alapanyagcseréd, igazad van, tényleg sok volt az 1500.

2020. okt. 31. 11:02
 17/20 anonim ***** válasza:
88%

Úgy írom ezt, hogy én is sokszor próbáltam úgy fogyni, hogy gyorsan és koplalva. Sosem sikerült tartósan, csak most, hogy nem koplalok, egészségesen eszem és sportolok. (Ezt csak azért írtam, hogy lásd, le lehet úgy is, hogy az ember nem koplal.)

Elmondom mi lesz ha ezt csinálod. Bár azt nem írtad mi lenne az 1000 kalória.

Elkezdesz 1000 kalóriát enni, eleinte fogysz is. De ez csak pár kiló. Majd szépen a szervezetet megszokja és nem fogsz tovább fogyni. Ha pedig ennél több kalóriát eszel hízni fogsz. (Holott lehet, hogy most 1500-al is fogynál.) Így vagy még ennél is kevesebbet fogsz enni és tápanyaghiányod lesz és rosszul leszel, vagy eleged lesz és abbahagyod a diétát. Nem 2 hónap alatt kell gyorsan 10 kilót leadni, hanem egészségesen étkezni, sportolni (egy egészséges életmódot kialakítani, amit tudsz is tartani egész életedben) és szépen lassan fokozatosan lefogyni. A tornánál láttam, hogy van olyan rész, amikor guggolásból ugrál. Az nem tudom mennyire jó a derekad szempontjából.

2020. okt. 31. 12:30
 18/20 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező! Ha ennyire biztos vagy magadban akkor ne irj ki kérdést. Ha valóban erdekelne az,hogy túlsúlyos vagy (70kg ehhez a magassághoz már az) akkor jobban utana néznél, olvasnál a dolgoknak. Inkabb 55 kilonak kellene lenned . En 164cm hez voltam 72 kg .es irto sok volt . Nemhogy 150 cm. Szóval lehet itt gyk.-in bohóckodnod de elérni semmit sem fogsz ilyen hozzáállással. !!! De sok sikert.
2020. nov. 2. 13:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Figyelj, legyen inkább 5 kg a cél karácsonyig. Azt normális diétával el tudod érni. Legyen meg az 1500 kcal naponta, és menj el fél órára sétálni pluszban a torna mellé. Próbáld meg minél egészségesebb ételekből összerakni az 1500 kcalt, egyél sok zöldséget, figyelj a rostbevitelre, kerüld a cukrot, és figyelj hogy legyenek egészséges zsírok az étrendedben ha lehet (zsíros hal). Ez sokkal reálisabb terv, mint amit kitaláltál, és látszani lehet, hogy még jobban is fog, mint a koplalós verziód, mert jobban zsírból fogsz fogyni. Idővel a sétát gyorsíthatod és lassan, apránként átválthatsz futásba, de a kalóriát is emeld akkor.
2020. nov. 2. 20:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha kiiktatod a lisztes, cukros ételeket és rendszeresen mozogsz (aerob mozgás), akkor simán! Egy hónap alatt akár 5-8 kilót is leadhatsz, ha elég következetes vagy!
2020. nov. 6. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!