Ha a nap végén még nagyon sok van a kalóriakeretedből, de már egyáltalán nem vagy éhes, eszel még valamit?
Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 20:11
1/10 anonim válasza:
Nem, inkább örülök magamnak olyankor, hogy nem vagyok éhes.
2/10 anonim válasza:
Felesleges leerőltetni a torkodon bármit. Lesz olyan nap, amikor többet eszel. Dinamikusan érdemes ezt a kérdést kezelni. Ha tartósan túl alacsony a kalória mennyiség, akkor érdemes az összetételen változtatni, mert hosszútávon ez már nem egészséges. De 1-1 ilyen nap pont annyira nem számít, mint 1-1 többletes nap. Inkább heti szinten jöjjön ki a kalória.
4/10 anonim válasza:
Én a deficit számolom, heti szintre.
Tudjuk hogy 7000 kcal deficit eredményez 1 kg fogyást. Tehát, átlagban, ha minden nap 1000 kcal deficittel zárnál, az adja a heti 7000 kcalt. De ha egyik nap kicsit több, a másik nap kicsit kevesebb, de a héten csak összejön a 7000 kcal, akkor semmi gond.
Persze a heti fél kg-os fogyás sem rossz teljesítmény, az esetben hetente a 3500 kcal deficitet kell összehozni.
5/10 anonim válasza:
Nekem még soha nem maradt nagyon sok a keretemből, mert csak 158cm vagyok, és 1200kcal a keretem, ezt nem nehéz összehozni. Az egyszeri alkalom nem probléma, de arra figyelj, hogy ne kezd el éheztetni magad csak azért, mert kibírod kevesebbel is, mert hosszú távon megbosszulja magát.
6/10 anonim válasza:
Attól függ. Ha sport miatt lett nagyon nagy a keret, akkor azt nem töltöm ki feltétlen. De ha nincs meg legalább 1800 kcal sem, akkor igyekszem még leküldeni valamit. Különben másnap nagyon éhes lennék.
7/10 anonim válasza:
Erre nagyon jó 1-2 főtt tojás pár szem paradicsommal, és máris adtál a gyomrodnak, de kcal-ban, ch-ban minimális.
8/10 anonim válasza:
Biztos, hogy nem ennék ilyen eseten, hanem hálát adnék az égnek, hogy végre talán le tudok adni egy pár kilót! :(
9/10 anonim válasza:
Én sem szoktam. Ha úgy alakult a nap, hogy nem lett elég a fehérjém akkor azt iszok esetleg
10/10 anonim válasza:
#4-es: szoval ha 1 héten összesen 7000kcal-t eszem (összeadva a napokat), 1kg-ot fogok fogyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!