Meg lesz szerintetek, vagy ne reménykedjem?
11/19 A kérdező kommentje:
Tudom ezen én is el gondolkodtam, de nem vagyok hülye, tudom mit csinálok. Ha már olyan lenne a helyzet persze hogy meg állnék nem csinálnám tovább, de meg nem az a helyzet van.
Ezt én még értelmezni sem tudom, ha elégedett vagy a testeddel, ami saját bevallásod szerint izmos, annyira, hogy mások a súlyodat sokkal kevesebbnek tippelik.
Az elmondásod szerint nincs testkép zavarod, látod, hogy nincs felesleged, akkor minek az új cél?
2020. szept. 19. 17:22
13/19 A kérdező kommentje:
Hát nem azt mondtam h nincs, hanem azt hogy minimális. 2. Azért csinálom mert nekem ez olyan "mánia" féle dolog hogy tudjam hogy mennyi a súlyom, és hát az 56ot soknak találom.
A súlyod a mániád, akkor nagyon jó úton vagy az anorexia felé. 159cm vagyok, én eljutottam 48-ig, de kórház lett a vége. Kurvára nincs erre szükséged, ha saját bevallásod szerint minimális felesleged van, ha én így láttam volna, akkor elkezdek normálisan enni ahelyett, amit csináltam...
2020. szept. 19. 17:38
15/19 anonim válasza:
Nem csak jó úton vagy az anorexia felé, hanem félig-meddig benne is vagy. Az, hogy tudod mit csinálsz, meg tudsz állni ha baj van, az csak egy illúzió. Minden anorexiás ezt mondta egykor. Az is tipikus, hogy majd x célnál boldog leszel. Nem leszel az. Nem leszel elégedett. Ez egy mentális betegség, nincs benne realitás. Ha jót szeretnél magadnam, hagyd még most abba ezt a diéta dolgot.
2020. szept. 19. 18:04
Én utoljára betegség miatt voltam 50 kg alatt (160 cm vagyok), rettenetesen néztem ki, szerintem ne akarj olyan lenni...
Azt írod, tudod, mit csinálsz, de aztán meg azt, hogy ez a mániád. Akkor most melyik? Kérj segítséget.
2020. szept. 19. 18:05
17/19 A kérdező kommentje:
Az hogy nekem van egy "mániám", attól még tudom mit csinálok, ha nem tudnám nem vállalnám be magamnak azt hogy ez a mániám. Én egyáltalán nem akarok itt veszekedni, én csak fel raktan egy kérdést, amit ti válaszolók túl bonyolítottátok.
Na jól van, kérdező. Válaszolok a kérdésre.
Egyre jobban be fog lassulni a fogyás, mert már nem igazán van rajtad felesleg és az egészséges súly tartomány alá akarsz menni. Egyre nagyobb deficitet kell majd fenntartanod szerintem. És ebből lesz a baj, mert 1200-1300 kalória alatt (ha hosszútávon tartod) egyre nagyobb eséllyel fognak falásrohamok jönni rád.
(#16 voltam)
2020. szept. 19. 18:52
19/19 A kérdező kommentje:
#16 köszönöm a válaszod. :)
Kapcsolódó kérdések: