Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Meg lesz szerintetek, vagy ne...

Meg lesz szerintetek, vagy ne reménykedjem?

Figyelt kérdés
Eddig fogytam 10kgot 3 hónap alatt, és még szeretnék 12-őt. Ez a fogyás még mindig folyamatban van, de lassú. Január 10.éig szeretnék 12őt. Úgy kb. van még 4 hónapom, szerintetek sikerül? Vagy még jobban be lássul, és csak pár fog le menni?
2020. szept. 19. 14:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés az, hogy mennyi plusz lehet még rajtad. :) De ha elszánt vagy, akkor menni fog tovabbra is. Ha nem is 12 kiló de valamennyi biztos menni fog le. Ne hagyd abba! Ügyesen!:)
2020. szept. 19. 15:34
 2/19 anonim ***** válasza:
63%

Ezt hogy mondja meg itt bárki látatlanban, kor, nem és jelenlegi testsúly ismerete nélkül? Nem is beszélve az egyéni tényezőkről, pl. gyors, vagy kevésbé gyors-e az anyagcseréd, stb. Sok dolgon múlik. Milyen edzéstervet, diétát követsz stb.

De ha lehet egy jó tanácsom, ne bajlódj ilyen pontos "határidőkkel". Nem tudom hány kilót szeretnél leadni, de ha folytatod az edzést/diétát, akkor egészen biztos lehetsz benne, hogy leadod azt az X kilót. Ha nem január 10-ig, hanem mondjuk 1-2 hónappal később, akkor úgy. Nem oszt, nem szoroz én szerintem, és csak magadat helyezed nyomás alá ezzel.

2020. szept. 19. 15:35
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
De úgy is felfoghatod, hogy a fogyás, bárminemű testedzés, alakformálás általában nem "reménykedésről" szól, ezt felejtsd is el. A türelemről szól. Ha csinálod, akkor jön majd az eredmény, ilyen egyszerű.
2020. szept. 19. 15:36
 4/19 A kérdező kommentje:
159 cm vagyok és 56kg, 46 szeretnék lenni Januárig.
2020. szept. 19. 15:45
 5/19 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom, ne a szàmot nézd, hanem azt, hgy hogyan nézel ki. Hacsak nem vagy alapból egy törékeny alkat (a csontozatod) aki meghízott és látszik hogy ami rajta van az hàj akkor nagyon nehéz lesz leadni az utolsó kilókat és lehet nem is fogsz tetszeni magadnak. Mikor valaki màr elég vékony le szokott lassulni a fogyás vagy meg is áll és csak nagy nehezen megy tovább. Szóval ne egy szàmot akarj elérni (rajtad kívül senki nem tudja), hanem azt, hogy a tükörbe nézve tetszél magadnak.
2020. szept. 19. 15:57
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
Minek akarsz olyan sovány lenni? Ha 50-ig lemész, az már nagyon jó, biztos hogy lassul a fogyás, hiszen így is rendben van a súlyod, a célod meg már normál BMI alatt van.
2020. szept. 19. 16:01
 7/19 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a normál kategóriában esik meg stb. A kinézetemmel és félig meddig megvagyok elégedve. Viszonylag sokkal soványabbnak nézek ki mint vagyok. Többen hitték hogy 45 vagyok, volt aki azt mondta h nem hiszi el hogy 56 vagyok. A testemen egy kis felesleg van az is csak a combomon de csak minimális. Sok rajtam az izom, talán azért vagyok nehezebb mint aminek ki nézek. De mégis el szeretnék menni legalább 46.ig
2020. szept. 19. 16:16
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de ha le akarsz menni 46-ig és elmondásod szerint izmos vagy, akkor max izmot tudsz leadni egy minimális zsírral. Jobban nem fogsz kinézni, max rosszabbul. Szerintem engedd el ezt a 46 kilót.
2020. szept. 19. 16:35
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem fogom el engedni eddig se volt meg a célom, mivel az első célom az 53 volt. Most a 46 lett. Max kevesebbet fogok edzeni.
2020. szept. 19. 16:48
 10/19 anonim ***** válasza:
98%
Ha már most soványnak nézel ki akkor 46 kilóval nem szebb leszel, hanem úgy fogsz kinézni, mint egy halálos beteg. De ha te eldöntötted csinàld. A legtöbb anorexia így kezdődik, most csak 53 kilóig, aztán 46 utána 40 stb.
2020. szept. 19. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!