Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan hozzam vissza?

Hogyan hozzam vissza?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy engedtem magamnak egy csalónapot. Nos a csalónapból, csalóhét lett. Ma van pont egy hete, hogy kb 2000-2500kcalt eszem. Benne van palacsinta, süti, chips, cola, hamburger, pizza, de van mellette gyümölcs, zöldség is. Kb 2szer voltam edzeni ebben az egy hétben. Nagyon rosszul érzem magam. Hogy hozzam vissza? 20/L. 157cm/73kg
2020. szept. 11. 08:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerüen összeszeded magad és folytatod a csalónap/hét elötti programot.

Mellesleg a csalónap NEM arról szó, hogy mindenböl nagyüzemi mennyiségeket bezabál az ember, hanem ARRÓL, hogy kicsit lazít a programon!

2020. szept. 11. 09:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Tudom! Úgy is volt. Első nap 1600kcalt ettem. Aztán megemelkedett. A végén meg nem tudtam leállni. Most már oda fogok figyelni. Csak nagyon bűntudatom van. Amúgy nem sokat ettem hanem, olyan ételekből adódott össze ez a szám amit már rég nem ettem. Pl túrós csusza szalonnával, hambi, pizza, fagyi, csokika, chips, cola. :)
2020. szept. 11. 09:29
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha te 157 centisen 73 kilo vagy akkor az nem csak 1 hét volt...
2020. szept. 11. 09:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Eddig 10 kilót fogytam te nagyon okos. Nem ez volt a kérdésem. Mi van te is dagadt vagy ezért vagy frusztrált?🤣🤣
2020. szept. 11. 09:49
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Más megoldás nincs, mint hogy most nagyon szigorúan betartod az eredeti étrendet. Pár nap után megint visszaállsz a megszokott rendbe, és folytatni tudod a fogyást!
2020. szept. 11. 12:29
 6/11 anonim ***** válasza:
2%
Nem vagyok frusztralt 🙂 10% a testzsirom es sosem voltam elhizva mert igényes vagyok.
2020. szept. 11. 12:31
 7/11 anonim ***** válasza:
97%
Ne aggódj az én csalónapomból majdnem 2 év lett :D :D Aztán 1hete kezdtem újra az egészet, szóval ne aggódj, amikor én is fogyóztam akkor nekem is volt néha 1hetes kilengésem, de nem történt semmi baj :) Folytattam ahol abba hagytam! És aki csalónapokkal fogy le az sokkal tartósabb fogyás szerintem, én 2év alatt nem hiztam vissza annyit amennyit lefogytam (15kgt 9 hónap alatt és 54 kg voltam 150cm lány )
2020. szept. 11. 12:32
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
#6-os Ha 10% alatti a testzsírod, akkor anorexiás vagy, esetleg férfi; nem igényes.
2020. szept. 11. 13:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, két hozzáfűznivaló.

Az egyik, hogy a kalóriaszámlálásnál simán belefér, hogy minden nap egyél egy kis édességet. Mondjuk ha 1500 kcal a kereted, akkor 100 kcal-nyit (persze lehet arányosan többet, ha több). Vagy össze is csoportosíthatod, és minden vasárnap lehet palacsinta vagy amit akarsz. De nem túl nagy adag, szóval maximum 2-3 palacsinta, vagy 5-6 ha vékonyra sütöd kevés olajjal, és előtte legyen valami zöldségleves vagy hasonló rostos kaja.

Így hátha nem lesz újabb gátszakadás, mert nem fog benned annyira föltorlódni a kihagyott ételek utáni vágy.

A másik, hogy nekem a durvább édességes napok után nem szokott olyan könnyen menni a visszaállás. Szóval én ezt is fokozatosan szoktam csinálni, az első visszaállós napon még kb. 500 kcal-nyi édességet eszem kb., utána a szokásos dupláját és csak a harmadik naptól a normál mennyiséget (ami nekem kb. 100-150 kcalnyi édesség naponta).

Ha hirtelen próbálok visszaállni egy többnapos édességmaraton után, abból nálam csak egy újabb édességmaraton kezdete lesz. Ha nálad is, akkor megpróbálhatod így.

A bűntudatot meg felejtsd el. Senkinek nem tartozol elszámolni az étrendeddel, sem a súlyoddal. Magadnak ártasz csak, ha bűntudatod van.

2020. szept. 11. 13:41
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
6os vagyok. Nem írtam hogy 10% alatti, tanulj meg olvasni. És férfi vagyok.
2020. szept. 11. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!