Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vissza jöhet hozzam ha az en...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemistudom23455 kérdése:

Vissza jöhet hozzam ha az en hibambol szakitott velem anelkul hogy megcsaltuk volna egymast csak a hulyen viselkedtem?

Figyelt kérdés
Vissza jöhet hozzam ha az en hibambol szakitott velem anelkul hogy megcsaltuk volna egymast csak a hulye termeszetem miatt van ez hogy 11honapon keresztul mindennap egyutt voltunk. Megkert hogy hagyjam egy kicsit de en nagyon nyomulos es magamra eroltettem mikor mondta hogy majd beszelunk. Lelettem tilva mindenhonnan es nem hajlandi velem szoba allni . Lattam 3kulonbozo gyerekkel mondta nekem hogy ilyen unalom uzok szamara de akkor is idegesit . Ilyen hamar tullepett vagy eszebese jutok? Vagy ennyire el rontottam? Hozza teszem mondta hogy szeret ameddig beszeltunk meg hogy nem unt meg csak besokalt a hisztiimbol. De tudok valtozni tudok olyan lenni mint amikor megszeretett vagy mar ennyire veszett az ugy? Mi a tanacsotok?

2020. ápr. 5. 00:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Most nekem is epp ez van h a tabolsag miatt hetvegente szoktunk talalkozni de mostanaba sokat vitazunk meg bekerult ujra regi baratai kize es jobban elkezdett erdeklodni irantuk es elvileg szakitani is fogunk mert most kiakarja hasznalni az eletet es baratokkal lenni.

Nalam mindig ez van kapcsolatba h ha osszejovok vkivel akk o a legjobb baratom is lesz meg kb csak vele foglalkozok es mindent vele csinalok de fiuknak kell tobb szabadsag nem szabadmindig rajtuk logni🤷🏽‍♀️

Engem is ejen ugy szeretett h kb masik 3 lanynak jutott volna belole de mostanaba ellaposodott.

Elozo kapcsolatomban is igy kezdett vege lenni.h masok fele kezdett erdeklodni meg baratkozni

Ugyg szerintem adj neki idot es ha egyutt maradtok ne logjatok egymason 0/24 plusz ne mindig csak kettesbe legyetek hanem mondjuk egymas barataival is h valtozatosabb legyen. Ugytunik nekik ez unalmas ha mindig csak baratnovel vannak de igazabol ertheto, mindenkinek kell barataival is lenni egyedul meg mas tarsasagban.

2020. ápr. 5. 01:48
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedjétek el ezt a párkapcsolat dolgot.Nem tudom a hülye természet alatt mit értesz, de úgy látszik ő jó hamar továbblépett rajta, ráadásul 2 sráccal. Őszintén, nem éri meg harcolni ezért.
2020. ápr. 5. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!