Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza jöhet hozzam ha az en hibambol szakitott velem anelkul hogy megcsaltuk volna egymast csak a hulyen viselkedtem?
Most nekem is epp ez van h a tabolsag miatt hetvegente szoktunk talalkozni de mostanaba sokat vitazunk meg bekerult ujra regi baratai kize es jobban elkezdett erdeklodni irantuk es elvileg szakitani is fogunk mert most kiakarja hasznalni az eletet es baratokkal lenni.
Nalam mindig ez van kapcsolatba h ha osszejovok vkivel akk o a legjobb baratom is lesz meg kb csak vele foglalkozok es mindent vele csinalok de fiuknak kell tobb szabadsag nem szabadmindig rajtuk logni🤷🏽♀️
Engem is ejen ugy szeretett h kb masik 3 lanynak jutott volna belole de mostanaba ellaposodott.
Elozo kapcsolatomban is igy kezdett vege lenni.h masok fele kezdett erdeklodni meg baratkozni
Ugyg szerintem adj neki idot es ha egyutt maradtok ne logjatok egymason 0/24 plusz ne mindig csak kettesbe legyetek hanem mondjuk egymas barataival is h valtozatosabb legyen. Ugytunik nekik ez unalmas ha mindig csak baratnovel vannak de igazabol ertheto, mindenkinek kell barataival is lenni egyedul meg mas tarsasagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!