Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnyán viselkedtem egy lánnyal, aki tetszik nekem. Hogyan tovább?
Ezzel konkrétan te is lek*rváztad,minden előzmény nélkül. Ehhez gratulálok.
De egyébként meg,írj neki,kérj tőle bocsánatot,akkor is,ha már ezerszer megtetted. Tedd meg ezeregyedszerre is. Írd le neki ezt,amit itt a kérdésben. "Rendes,okos,csinos lány" és,hogy nem akarod elveszíteni. Persze,ezek után sem biztos,hogy megbocsát neked,de egy próbát megér. Veszíteni már nem tudsz. Ha tényleg érdekel téged a lány,akkor tedd félre a büszkeséged, és hajrá.
Nincs semmi baj, bzmeg. Csak irj ra es hivd el randira. Hiaba ontod ki a szived, le fogja szrni hogy mit erzel iranta meg stb. foleg, hogy meg eloben nem is talalkoztatok, csak magad alatt vagod a fat hidd el.
Ha felhozza serelmet irantad akkor csak mondd azt, hogy lehet kicsit elhamarkodottan reagaltal, ennyi.
HA tehet rola, hogy lerbancoztak ( pl pucsitos, csocs kirakos kepek a fb-n) akkor tenyleg ne csodalkozzon, ettol meg lesz rbanc de ennek ellenere mindig lesz valaki akinek nem tetszik.
Csak szimplán kérj tőle bocsánatot.
Mondd, hogy hülye voltál, és hogy persze nem úgy gondoltad.
Lehet nem fog rögtön a "karjaidba borulni", de ne add fel egy után. Próbálkozz.
És ha tényleg rendes, okos, csinos, mint ahogy azt leírtad, akkor bizony az irigység beszél az emberekből.
Szerintem hagyjad. Számomra mindig fura és eltaszító volt az a lány aki leírja hogy ő mennyire szép és hogy ezért b@...atják. Általában ha azt mondják rá hogy r...anc akkor több esetbe nekik van igazuk. Nekem volt 8-adikba egy osztálytársam aki mondta hogy azért jött át ide mert a másik suliba piszkálták a lányok. Valahogy sejtettem mi lesz belőle. Mindenkinél bepróbálkozott és a lányok hamar megutálták itt is. És állítólag meztelen képeket töltött fel magáról.
Azt meg gondolom azért mondják hogy piszkálják őket ezért, mert így vígasztalás céljából még inkább vele akarsz lenni. "Női taktika: Hogyan pasizzunk be?" Címmel.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!