Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú, hogy közeledjek felé?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szóval tetszik egy fiú, csak az a baj, hogy Ő egy youtube-os (alyraykon), nem találkoztam még vele, de olvasgattam utána, és nagyon szimpatikus, kb.megfelelek az ideáljának amit leírt ask-on. Csak az a baj hogy van köztünk 3 év.. Én is Pesti vagyok, és Ő is. Szerintetek hogy közeledjek felé? Tényleg nagyon bejön,de nem merek ráírni, mert lehet pont rosszkor zavarom, meg amúgy is nagyon sok lány van oda érte😞 szerintetek lenne esélyem? 14/L
2016. júl. 27. 23:12
1/7 anonim válasza:
Próbáld meg,nem veszítesz semmit.
Sok sikert! ☺
2/7 anonim válasza:
Írj rá Facebookon valami frappáns szöveggel. Biztos örül, ha írnak neki, nem hiszem hogy zavarnád. Sok sikert, remélem összejön :)
3/7 anonim válasza:
Írj neki igaza van elsőnek csak hajrá! ^^
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és szerintetek mikor írjak rá? Reggel? Este? És hogy kezdjem el? 😱 Bocsi, csak nagyon izgulok mert tényleg nagyon fontos nekem ez a dolog😧
2016. júl. 28. 14:59
7/7 VASSZAKÁLL válasza:
Hivd meg egy sorre es bizos eljon XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!