Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lány, de van egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, de van egy kis probléma. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tetszik egy nagyon szép lány, egy a probléma, dagadt vagyok. Facebookon ismertem meg, ő jelölt be, én meg ráírtam, és nagyon sokat beszélgettünk. 4 hónapja minden nap beszélünk kb5-6 órát egyhuzamban. Ha én nem keresem, akkor ő ír rám. Félek elhívni találkozni személyesen, mert ő meg egy bomba nő. Sportol, és félek, hogy a dagadtságom miatt nem jönne el. Igazából tudja, hogy van rajtam egy kis súlyfelesleg, de már nem olyan vészes. Ti mit tennétek? Lányok, ti elmennétek így személyesen beszélgetni? Illetve hogy hívjam el?

2016. júl. 27. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen ha valakivel napi 5-6 órát beszélnék, akkor azzal bizonyára szívesen találkoznék személyesen is. Ha ő jelölt be, akkor tudja hogy nézel ki, nem? Ja és nem mindenkinek a vékonyabb, izmos fiúk jönnek be. Nem tudhatod, hogy az esete vagy e, amíg nem találkoztok. Szóval egy próbát mindenképp megér :) és csak simán mondd neki, hogy szívesen találkoznál vele valamikor élőben. Menni fog. Sok sikert

15/L

2016. júl. 27. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, h a súlyod probléma? hívd el bátran randizni:)
2016. júl. 27. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj emiatt.Én most így vagyok egy sráccal, nagyon jól elbeszélgetünk, tetszünk is egymásnak(ő is mondta), sokat viccelődünk és szívjuk egymás vérét. :D találkozni akarunk, hogy majd ott minden eldőljön(hogy mi lesz köztünk).Eleinte én is féltem, van rajta egy kis felesleg, bár engem az nem is annyira zavar, de hogy arcra sem az esetem, na meg hosszúhajú, de annyira megfogott a belsője, hogy nem érdekel hogyan néz ki, felőlem lehet akár egy bányarém is. :D😁
2016. júl. 27. 16:44
 4/4 anonim válasza:

Nem kell neked vékony test ahhoz, hogy a belsőddel lenyűgözd! Csak nyugodtan hívd el! Talizzatok, beszélgessetek! Első randinál ne közeledj, maradja a baráti részen. Aztán ha érzed a hasonló vonzalmat kicsit közeledj stb. Hidd el lenyűgözöd majd, csak add magad! Ja igen, és ne bénázz! Nem szeretik a lányok, hogy kérdezgeted. Inkább tedd meg, légy spontán! Csak nyugodtan.

Nagyon szurkolok neked!

2016. júl. 27. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!