Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Butaságot csináltam?

Butaságot csináltam?

Figyelt kérdés
Párommal tegnap elmentünk egy kicsit szórakozni. Becsúszott egy retró burger, illetve egy fél amerikai hotdog sprite-tal. A Sprite-nak csak a felét ittam meg. Ebédem egy szelet rántott hús volt, két evőkanál krumplipürével, és egy közepes méretű házi paradicsommal. Kiszámoltam és majdnem 1600kcal-ra jött ki az egésznapi energiamennyiség. Nem szoktam reggelizni, csak ebédelni. Egyébként, nem voltam éhes de a párom rábeszélt, hogy egyek mert mégis csak elmentünk. Szóval letuszkoltam. Sajnos semmit sem mozogtam tegnap, szóval lehet, nem kellett volna ennyit enni. Alapjáraton nem vagyok nagyétkű. 1200kcalt szoktam enni de van mikor kevesebbet. 160cm 50kg , 23/L

2020. szept. 3. 10:17
1 2
 11/14 anonim válasza:
58%

egyetértek az utolsóval :) ha jólesik, nyugodtan belefér, de ha rosszul érzed magad attól, hogy ilyeneket eszel, akkor nem kell.

kérlek vigyázz magadra, senkinek sem jó az, ha túl keveset eszel. egyébként az 1600 kalóriával semmi baj nincs, és az 1200 is tök oké.

2020. szept. 3. 14:52
 12/14 anonim válasza:
33%
Fussál jó pár kört.
2020. szept. 4. 09:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem ezen múlik!
2020. szept. 4. 15:37
 14/14 anonim válasza:
🤣🤣
2020. szept. 4. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!