Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek butaságot csináltam?

Szerintetek butaságot csináltam?

Figyelt kérdés

2 hete elment a lakótársam. Közölte velem, hogy kiköltözik, összepakolta a cuccait és elment. Előtte nem volt rossz a viszonyunk, szóval ez kicsit hidegzuhanyként ért. Nyilván 30 napot még ki kell fizetnie, de csak áprilistól lesz lakótársam, ez 2 hét szívás lesz nekem anyagilag.

Miután elment, üzent nekem, hogy itthagyott valamit, mi lenne, ha bevinném neki valamikor az egyetemre (egy egyetemen tanulunk). Belementem, pedig ha neki kell valami, akkor szerintem neki kéne idejönnie érte, de mindegy. Ő akkor azokban a napokban viszont nem ért rá, oldjuk meg máskor, mondta. 2 hétig nem beszéltünk, erre ma reggel írt nekem egy olyan üzenetet, hogy hétfőn délután egyre vigyem a holmiját, mert utána órája lesz.

Erre megírtam neki, hogy nekem is órám van pont akkor, és ezt az utasító stílust nem tűröm. 2 hétig rám sem írt, most meg parancsolgat?

Erre azt válaszolta: az ő stílusa tárgyilagos és egyenes, ez a legfontosabb dolog az életben, az én stílusom meg olyan amilyen.

Én nem akartam vele felrúgni a port, de mivel idősebb vagyok nála, plusz ő hagyott itt csak úgy random, neki ne álljon feljebb. Ezt is leírtam neki, amire az volt a válasz, hogy senki se fog tisztelni, ha nem leszek alázatos. XD Szívességet kért, ami egy parancs volt és én legyek alázatos? Tényleg nem tűrtem.

Szerintetek butaság volt ezen összeveszni vele?

Amúgy az alapján, amit megtudtam róla, eléggé negédes, alakoskodó lány. Kereskedők a szülei, szóval megtanulta, hogy kell játszmázni, meg nyerészkedni.

Úgy köszönt el tőlem: Köszönöm a kedvességed, szeretettel: (a neve)

Erre csak annyit írtam neki, hogy ne beszéljen alázatról, meg kedvességről, nem kell mártírkodnia.

Felfordult a nyomrom, annyira szánalmasnak tartom az ilyesmit.

2020. febr. 28. 15:18
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Amúgy sosem tudott kérni semmit, ha valami konfliktusunk volt, akkor is csak utasítgatott. Egyszer 3 hétre eltűnt szó nélkül, aztán írt, hogy valamikor majd megy. Mikor visszajött kaptam tőle egy messenger üzenetet, hogy büdös a hűtő, takarítsam ki. Elnézést kértem tőle, de egy hétre én is elmentem akkor és fogalmam se volt, mi maradt ott megbüdösödve. Ráadásul én mondtam is neki, hogy nem vagyok ott.
2020. febr. 28. 15:26
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
Nem akarlak megbántani, leírtak alapján sejtem miért mehetett el. Viszont abba igazad van nem vagy az inasa cuccait cipeld utána. Kell neki valami jöjjön el érte, ne a te időd rabolja.
2020. febr. 28. 15:32
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Koccoljon a féreg , add le a cuccát valahol ahol átveszi pl büfében boltokban stb . Írd meg facen hol találja fáradjon érte es legyen alázatos teged meg kerüljön mert ez a nyerő mindenkinek ha utólag pattog levered .
2020. febr. 28. 15:35
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

Kib**nám a retkes cuccát az első szemeteskukába, aztán lefotóznám és elküldeném neki.

Azt nem értem, hogy tudtál együtt lakni egy ilyen gusztustalan emberrel? Ha valaki ilyen stílusban szólna hozzám, 5 percet kapna, hogy eltűnjön a közelemből, utána más módszerekkel tenném a helyére.

2020. febr. 28. 15:36
 5/11 A kérdező kommentje:

Igen, lehet, hogy néha túl nagy feneket kerítek dolgoknak, de azért sok mindent megosztottunk egymással, voltak filmes esték, közös főzések, aztán lett barátja és teljesen kifordult magából.

Szerintem azt unta meg, hogy nem sok jó dolog történik velem az életben mostanában, és ha már volt választása, nyilván inkább a barátjához költözött, mint itt maradni úgy, hogy nem vagyok túl jó passzban. Fél év múlva talán elmúlik az az érzésem, hogy ötletem sincs, mi végre vagyok a világban.

Teljesen érthető, hogy senkinek sincs szüksége arra, hogy a nagy boldogságában (mert van párja) valaki (jelen esetben én) letörje a kedvét a rossz hangulatával. Én ezt értem. De nem vele volt bajom, hanem azzal, hogy én nem engedhetem meg magamnak, hogy linkeskedjek, és majd valami lesz az életben. Végzős vagyok, de még nem döntöttem el, mit kezdek magammal utána. Ő meg olyan típus, hogy semmi nem érdekli az ég világon.

2020. febr. 28. 15:45
 6/11 anonim ***** válasza:
61%
Mindkettőtök ludas a kialakult helyzetben.
2020. febr. 28. 17:29
 7/11 anonim ***** válasza:
52%

#3:

Lányokat NEM ütünk meg! 😦

2020. febr. 28. 18:53
 8/11 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező is lány .
2020. febr. 28. 20:37
 9/11 anonim ***** válasza:
37%

Nekem az az érzésem, hogy féltékeny vagy a volt lakótársadra, mert neki lett barátja, neked meg nem.

Mi az, hogy te vagy az idősebb?

Húsz évvel, vagy mi?

Szóval Te csak sértődöttet játszol.

Kérdésedre válaszul: Butaság volt összeveszni vele.

2020. febr. 29. 06:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, de ő várt el valamit anélkül, hogy megkérdezte volna, hogy érek rá, még szép, hogy nem tetszett a stílusa
2020. febr. 29. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!