Szerintetek is butaságot csináltam, hogy egy lány miatt nem mentem ma dolgozni?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány.Ha ma bementem volna dolgozni,csak jövőhéten találkozhattam volna vele.De már megbántam hogy nem mentem dolgozni mert jól jött volna az a kis pluszpénz.2019. okt. 2. 17:26
2/7 anonim válasza:
Hát legalább megbántad xD Most már visszacsinálni nem tudod, de ügyelj arra, hogy legközelebb ne csinálj ilyet. Attól mert szerelmes az ember, még ugyanúgy vannak kötelességei. Legközelebb, amikor ilyenen jár az eszed, arra gondolj, hogy addig is éltél, amíg nem volt az életedben (és legfőképp azután is kell majd élned ha netán nem lesz).
3/7 A kérdező kommentje:
Jól jött volna a pénz mert amúgy is rosszul állok anyagilag.Ráadásul lehet hogy legközelebb nem is fognak hívni ha lesz pluszmunka.
2019. okt. 2. 18:25
6/7 anonim válasza:
Ha pozitívan sikerült a találkozó, akkor szerintem jól döntöttél.
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem.
Első az egészség.
2.Boldogság.
3.Anyagiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!