Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Menstruáció alatti súlynöveked...

Menstruáció alatti súlynövekedéssel mi lesz?

Figyelt kérdés
Sziasztok, teljesen kétségbe vagyok esve, 2. hónapja nagyon keményen diétázom. Így is nagyon lassan indul be a fogyás, de 1 hónap alatt azért sikerült 3 kg-t fogyni, most menstruálok és a súlyom annyi, mint kiinduláskor... sajnos nem is bírtam ki es 2 olyan nap is volt, amikor eléggé komolyan félrekajáltam és nem voltam deficitben, plusz elszállt a szénhidrát keményen... teljesen kivagyok ettől, 9 hónapot adtam magamnak 30 kg leadására, de ha minden hónapban ez lesz akkor biztosan nem jön össze. Kérlek segítsetek, mit lehet ezzel kezdeni, mert szó szerint meghaltam az elmúlt 2 napban, annyira sóvárogtam, és semmi nem segített (sajnos durván görcsölök, a sporttól csak rosszabb), próbáltam gyümölcsöt enni, hátha jobb tőle, de nem... nagyon el vagyok keseredve, mert sok munka volt már ebben a 3 kg-ban is és most legszívesebben kizabálnám a hűtőt...
2020. aug. 28. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Nyugi, le fog menni. Ez csak víz meg a glikogénraktáraid. Egy hét múlva 4 kg-mal könnyebb leszel, mint most, meglátod.
2020. aug. 28. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:
31%

A menzesztől nem hízol, ha tényleg emiatt nőtt a súlyod, pár nap és lemegy megint.

Viszont ha ilyen lassan fogysz, nem valami hatékony a módszered. Mit jelent számodra a kemény diéta?

2020. aug. 28. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
1 hónap alatt 3 kg az egyáltalán nem lassú.
2020. aug. 29. 07:12
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat és a megnyugtatást, majd írok pár nap múlva mi a helyzet :)

2-es: kalóriát számolok, napi 1500-1600 kcal között, 160g szénhidrát cukorbeteg diétának megfelelően (nem vagyok cukros), kiiktattam minden fehérlisztet, cukrot, tésztát, stb. Szóval a szokásos, amit ajánlanak. Mellette heti 4x sport, főleg gyalogolok most még és könnyebb kardio edzéseket csinálok most még, mert sajnos nagy a túlsúly.

Egyébként én is lassúnak gondolom, azt hittem, hogy az első hónapban le tudok dobni 4-5 kg-t amiatt, mert sokat kell fogyni, ezért is vagyok szomorú egy kicsit.. De örülök ennek is, meg azért még a hátralévő 8 hónap is sok idő, remélem sikerülni fog.

2020. aug. 29. 07:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"9 hónapot adtam magamnak 30 kg leadására"

Nem túl jó ötlet ilyen rövid időt megadni, a heti egy kilót nehéz elérni egészségesen, főleg sokáig tartani, amikor már annyi túlsúlyod sincs.

Egy hónap alatt 3kg nem hogy lassú, hanem baromi jó eredmény.

Menstruációs hízás legnagyobb része víz, amit majd később kipisilsz.

2020. aug. 29. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyon nem jó a hozzáállásod az egészhez. Vérzés alatt pedig alap hogy nem mérlegelünk ( de legalábbis nem vesszük figyelembe) mert ilyenkor a szervezet sok vizet tart vissza. Én ilyenkor 3-4 kilóval több vagyok, nem veszem komolyan mert tudom hogy Ez nem hízás. 1-2 nappal az utolsó nap után vissza is áll a súlyom. Rég nem is nézem ilyen időszakban. Alap dolgoknak miért nem nézel utána? Tök feleslegesen stresszeled magad.

3 kg / hónap nem lassú, teljesen normális, de majd úgyis lassulni fog. Nekem másfél év alatt ment le 58. Jól haladsz, csak legyél kitartó, bármi törtênjen, és tájékozódj kicsit a témában. Ne szabj ilyen stresszforrást , hogy x kg kell x hónap alatt. A fogyás soha nem egyenletes. A legtöbben szoktak stagnálni is, akár több hónapig, hiába tartanak be mindent, ilyenkor kell nagyon nagyon türelmesnek lenni. Én volt hogy egyik hónapban 5 kilót fogytam, a másikban meg 1 kilót.

, és volt hogy 2 hónapig egy dekát se. Majd alakul csak kitartás!!! Ne szabj határidőket magadnak, mert érhet csalódás, és ezzel hátráltatod a saját fejlődésedet.

2020. aug. 29. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!