Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mik azok a dolgok amiket ha...

Mik azok a dolgok amiket ha eszek garantált a súly növekedés?

Figyelt kérdés

Kb. 3 hónapja folyamatosan fogyok, és nem tudom miért. Már betegesen soványnak érzem magam, 180 centi 52kg. Gyakran futottam de az utolsó hónapban hanyagoltam az egészet, mert azt gondoltam, hogy az lehetett az oka. Így otthon ülök és nassolok egész nap, de a szervezetem nem szívja fel a zsírt vagy én nem is tudom. Azért ide írtam, mert gondoltam itt mindenki tudja, mitől hízhatok egy kicsit :P

17

2016. ápr. 18. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:
mi lenne ha izmosodnal kicsit?
2016. ápr. 18. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Orvoshoz miért nem mentél? Ez simán lehet diabétesz, de rosszabb is.

Hízni meg attól fogsz, amivel pluszba kerülsz, tehát több tápanyagot viszel be, mint amennyire szükséged van.

2016. ápr. 18. 16:11
 3/8 anonim ***** válasza:

ide a bökőt, hogy fiú vagy ...

Edzeni ne menj, sok lány miatt kínos lenne

Csak a mai termés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

2016. ápr. 18. 16:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Inkább a mennyiség számít, nem csak az, hogy mit eszel.

De ha hirtelen sokat fogytál, akkor érdemes elmenni orvoshoz, mert valami betegség jele is lehet.

2016. ápr. 18. 17:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezalatt a 3-4 hónap alatt körülbelül 4kg-ot fogytam, és szerintem nagyon látszik. Szerintem a stressz miatt mert ugye érettségi, és a szüleim is válnak, ezért felesleges orvoshoz menni. Egyszerűen csak hízni akarok, nem akarok egy csontkollekció lenni
2016. ápr. 18. 18:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor egyél, nyugodj meg. Majd ha nyugisabb időszak lesz, akkor visszajönnek a kilók.
2016. ápr. 18. 19:47
 7/8 Gyomri válasza:
Szerintem keress fel egy orvost,lehet stressz is de biztosabb ha orvoshoz mesz ne talalgass es nassolj hujere ha eddig egeszseges eletmodot eltel azzal csak arthatsz magadnak. Egy orvos biztosat mond
2016. ápr. 24. 12:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben nagyon köszönöm mindekinek!:)
2016. ápr. 24. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!