Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez nem kevés kalória? Nem...

Ez nem kevés kalória? Nem akarom feladni

Figyelt kérdés

Letöltöttem a kalóriabázist, ahol 1530 napi kcal számolt ki. Mellette elliptikus tréneren edzek minden nap.

Nem kevés kalória ez?

104kg vagyok 158cm

2020. aug. 28. 08:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Az biztos, de megállom. Esetleg eszem túrót, holland kakaóval, édesítővel. Már egyszer csináltam hasonló diétát, 10kg lement, de terhes lettem, és abbahagytam. Most meg itt vagyok 100kg felett, na mindegy, ez is menni fog. Köszi a jó tanácsokat mindenkinek.
2020. aug. 28. 11:25
 12/20 anonim ***** válasza:
22%

"túrót, holland kakaóval, édesítővek"

Tökéletes, csak max heti kétszer. Amúgy teljesen jó.

2020. aug. 28. 11:32
 13/20 anonim ***** válasza:
34%

Persze, segíteni próbálok, de az a hála, hogy lepontoznak. Szépek vagyunk.

6-os vagyok.

2020. aug. 28. 12:09
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy ha beírod azt is, hogy az elliptikus trénert hajtottad 50 percet, akkor jóval több kalóriát is enged majd, mert hozzászámol még a sport miatt plusz keretet. De az is jó, ha 2000 körüli napokkal próbálkozol először. A rendszeresség megszokása már önmagában egy nagy lépés.
2020. aug. 28. 12:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Fokozatosság mindenképp. Én akkor változtatnék a helyedben, ha már megszoktam az aktuális keretet.

Én a trénerre is fokozatosságot mondanék, de igazából az erőnlétedtől függ. De kezdetnek heti 2 is elég, ha néha sétálsz mellé pár megállót, vagy messzebb parkolsz munkahelyedtől, az is jó kiegészítés. De hirtelen sokkolni a szervezetedet nem túl jó, sporttal sem. Idő kell, mire megerősödnek az izmaid,ahhoz pedig pihenniük is kell. Az edzést én akkor növelném többre, ha már nincs izomlázad utána, illetve nem érzel elemi fáradtságot az izmaidban. De természetesen, ahogy írtam, ha bírod, akkor nincs akadálya. De ne felejts el bemelegíteni, és utána lenyújtani, hogy elkerüld a sérüléseket.

2020. aug. 28. 13:17
 16/20 A kérdező kommentje:

Nem pontiztam le senkit.

Utolsó, köszönöm a jó tanácsot. Igazad van, viszont imádok a tréneren edzeni, alig vártam, hogy elkezdhessem. Muszáj minden nap, mert belelustulok, ha kihagyom, így hajt a teljesítménykényszer, hogy igenis ma is rá kell állnom. Nyújtani viszont nem szoktam utána, de megfogadom a tanácsot.

2020. aug. 28. 21:07
 17/20 anonim ***** válasza:
33%
#12 te beteg vagy, mit okoskodsz ha ennyire nem vagy képben? Milyen heti kétszer? Ez még napi kétszer is beleférne, teljes értékű étkezésnek is akár
2020. aug. 29. 06:34
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
De igen, igencsak kevés!!!
2020. aug. 30. 00:28
 19/20 A kérdező kommentje:
Beállítottam 1700at,a 2000et édesség nélkül, egészséges kajából nem tudom megenni. Nagyon laktató a sok fehérje. 1700 nem vagyok éhes.
2020. aug. 30. 08:14
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

"a 2000et édesség nélkül, egészséges kajából nem tudom megenni"

Na igen. Ha te így fogysz, akkor örülj neki, szerencsés alkat vagy :-) Nekem is hasonló a tapasztalatom: ha nem eszem édességet, elkezdek fogyni. De - sajnos vagy nem sajnos - akkor is, ha már a normál testsúlyomnál vagyok, úgyhogy a súlytartáshoz már kell a desszert is, még ha kis adagban is.

2020. aug. 30. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!