Ez nem kevés kalória? Nem akarom feladni
Letöltöttem a kalóriabázist, ahol 1530 napi kcal számolt ki. Mellette elliptikus tréneren edzek minden nap.
Nem kevés kalória ez?
104kg vagyok 158cm
Hány kalóriát ettél ezelőtt?
De amúgy ez teljesen normális.
De, ez nagyon kevés a súlyodhoz és az eddigi étkezésedhez képest, így nagyon drasztikus változás lenne.
Szerintem is először 500-zal csökkents a mostanihoz képest, aztán majd ha már mentek le kilók, akkor még tovább.
Na meg ha most leviszed a minimálisra, akkor nem is lesz már lehetőséged tovább csökkenteni később.
Jaaaa. Ha 2700 kalória körül volt a napi akkor kevés. Először olyan 2200 kalória legyen.
1. Voltam
nem kell csökktenteni semmit fokozatosan. Be kell állni 1900-2000 kalóriára. Egyél köretnek rizst, töménytelen zöldséget, és rengeteg vizet. A fehérjét és a zsírt meg valamilyen húsból vidd be. Soha nem leszel éhes, és mindig el leszel telítve, még is kevés kalóriát viszel be.
Viszont: sóvárogni fogsz az édesség után mint valami drogos a cucc után. Na azt nehéz legyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!