Szerintettek miért nem látszik a fogyás?
88kgrol fogytam 78kgra.
Nincs még vége, 60-55kg a cél. 160cm vagyok, képeken minimális változást láttok, ruháimon csak a pólók bövebbek, a környezetemben lévők, észre sem vették, azok sem akik ritkábban láttnak.
3 hónap alatt sikerült le adnom, enyi lenne 10kg? Ha tovább fogyom látszani fog?
Az a fontos, hogy haladsz és ez egyértelmű, légy türelmesebb😊 Ne érdekeljen mit mondanak vagy nem mondanak mások. Magadért csinàlod. Ugye nem azért hogy dícsérgessenek?
Én 56 kgt fogytam, még jó sok van hátra, de már minden cuccom lóg rajtam, és a kutya se vette észre hogy fogytam volna. Vagy nem mondják. De nem is érdekel. Elég ha én tudom, hiszen magamért teszem. Az egészségemért. Én örülök hogy legalábbis szemtől szembe ez az ismerősök közt nem téma nálunk. Remélem nem is lesz.
Az első válaszhoz tenném hozzá, hogy ha zsigeri zsírból fogytál, az az egészséged szempontjából nagyon jó. Bár ez a zsír nem nagyon látszik, sajnos erősen összefügg a cukorbetegséggel meg hasonlókkal.
A másik - rosszabb - változat az, ha izmot vesztettél főleg. Annak ugyanis kicsi a térfogata. De ha sportoltál és vittél be elég fehérjét, akkor ez nem valószínű.
Igen persze magam miatt kezdtem el, fontos sz egészségem, a családban nagyon sok a betegség sajnos.
Köszönöm az eddigi válaszokat, fehérje napi 60gramm van mikor olyasmit tudok enni, akkor meg van a 100gram. Sportolni sétálni szoktam, 2-3km. Mindennap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!