Szerintettek hogyan lehet könnyen fogyni?
Ha könnyen lehetne fogyni, mindenki le lenne fogyva.
A fogyás munkával jár. A lustaság és a könnyű út ki van csukva.
Mozgás és célirányos táplálkozás (nem evés, nem zabálás, táplálkozás) - ezekkel lehet fogyni.
Van, akinek sehogy, csak nehéz út van. Másnak megy a könnyű, de évekig keresi a módszert... Sokfélék vagyunk.
A legkönnyebb az, ha valaki megtalálja a neki megfelelő módszert - vagy ha mazochista/aszkéta fajta s egyszerűen nekiáll és szálkásít és akkor sem eszik, ha éhezik (persze megfelelő, jól kiszámolt étrenddel).
Van, aki próbálja betartani a tervet és nem megy, valahogy ő és az érzései olyanok, hogy nem jön össze a dolog. Ő tehet róla, de ez nem teszi könnyebbé...
Én ismerem a módszert, amivel jóllakottan s élvezetesen fogyni (ha nem bújik belém a kisördög vagy a kísérletező kedvű hobbicukrász vagy bármi). De ez az én módszerem, mások falnak mennének tőle, ahogy én is a tipikus szálkásító diétától. Gondolom, sokunknak vannak fontos pontjai a táplálkozásban, aminek maradniuk kell, különben nem fogjuk bírni, talán nem is akarjuk úgy. Na azokat nem szabad bántani (max. nagyon rövid távon), mert semmi jóra nem vezet.
Az IQ-d ? ha még ezt sem tudod !
Pedig a válasz egyszerű...légy fény /nap/ evő...
Ingyen van és hatékony..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!