Szerintetk ez jó fogyás lenne nekem?
16/l
168cm,62kg
Nos,hogy ez sok e nemtudom,de én rosszul érzem benne magam. Szeretnék fogyni, vad ötlet de arra gondoltsm,hogy napi 5x ennék de csak gabona szeletet,persze nem.minden nap ugyanezt,de legtöbbször. Alapbol nehéz lesz mivel reggel nem.tudok enni, délután 5kor szoktam először ételt enni hétköznap sajnos. Próbálok javotani,fe akkor kihányom..
Hogy fogyhatnék?!(sportolok!!!)
Elég rossz ötlet.
Hogyhogy akkor mit? Egyél rendesen. Fehérje, zöldség, zsír, opcionálisan gyümölcs és gabona... A fogyás nem azt jelenti, hogy kiegyensúlyozatlanul vagy furcsán egyél...
Ha Neked 5-kor jó elkezdened a napot, kezd el akkor, bár csak akkor, ha tudod, hogy neked az a jó, nőknek az időszakos böjt szinte sosem előnyös, legjobb tudomásom szerint (de van kivétel). De ha mondjuk éjfélig eszel, az még elég szép evési ablak, szerintem. De nem biztatlak semmire, csak közlöm, hogy ez is egy életmód, amit sokan követnek, egészségtudatosan is, akármi is a céljuk, izmosodás, szálkásítás, súlytartás. Nem kötelező napi ötször enni vagy reggeltől estig.
Talán olvass utána a test szükségleteinek. Legalább a kalória, makrók témában. Gabonaszelettel hogy viszed be a fehérjét kalóriakereten belül? Leginkább sehogy s amúgyis elég fura tápanyagbevitelt adna.
Nem is tudom hogy a jelenlegi rendszered a nagyobb hülyeség vagy az amit tervezel.
Mi az hogy ha délután 5 előtt eszel akkor kihányod? Milyen ökörség ez? Ez valami mentális difi nálad. Kicsit erőltesd meg magad és szokj rá.
Miért gondolod hogy jó ötlet csak gabonaszeletet enni? Csak gabonát meg cukrot akarsz bevinni a szervezetedbe? Zsír, fehérje, vitamin?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!