Nő létemre mindig annyira leizzadok edzés közben, hogy szó szerint csavarni lehet a vizet a pólómból minden túlzás nélkül. Soha senkit nem látok ennyire megizzadni, szégyellem. Valamit lehet ellene tenni?
Mi a problémád?
Vagy eddig nem tünt fel, hogy a nök ugyanúgy izzadnak, mint a férfiak?
Valószínüleg van túlsúlyod, azért izzadsz erösebben, de ezzel más is így van.
Edzés után lezuhanyzol, és semmi gond!
Normális...
Ezek szerint jól működik a nyirokrendszered és van elég víz a szervezetedben. Tehát eleget iszol egy erősebb edzéshez. Egyéni érzékenység miatt lehet az átlagosnál egy kicsivel több az izzadságod, de a leírtak alapján semmi gondot nem látok.
Rám is furán szoktak nézni.. Volt, hogy edzés előtt, után mértem magam, és 2kg-t izzadtam ki.
Kicsit diszkomfort érzés,de nem ezért is járunk edzeni? Akinek nem tetszik vagy megnéz/leszól az bekaphatja.
31/F
Jelen, én is nagyon izzadok, pedig nem vagyok kövér. Folyik rólam a víz, van, hogy a homlokomról lecseppen a földre...
Szerintem ez nem gond, hol máshol izzadjon az ember lánya, ha nem az edzőteremben?
Arra ügyelek csak, hogy ha egy gépet akarok használni, azt utána letakarítsam (vannak ilyen törlőkendők a teremben), hogy másnak ne az én izzadt kezem nyomát kelljen fogdosni. Illetve ha pl. egy padra, szőnyegre rá akarok feküdni, leterítek magam alá egy törölközőt.
Ha ezeket megteszed, akkor szerintem izzadj bátran.
Főleg,most nyáron,szerintem normális.
1 edzés alatt,általában egyszer cserélek atlétát.
Régebben csak futás közben izzadtam meg nagyon,mióta nagyobb súlyokkal edzek,sokkal jobban megizzadok.
Van,amikor télen is.
Én is izzadok, mint az állat, kb. már bemelegítés után csöpögök. A legkínosabb az, hogy a fejem jobban izzad, mint a testem, gyakorlatilag a hajam minden edzés után úgy nez ki, mintha épp akkor zuhanyoztam volna. De nem érdekel. Keményen dolgozom és meglátszik. Ha bárki emiatt lenéz, akkor az az ő szegénységi bizonyítványa.
A testi izzadásra tényleg jók a kifejezetten edzésre készített anyagok, gyorsan elpárolog az izzadság róluk, és ha fekete, akkor még nem is látszik. Fogj egy törölközőt és használd, ahogy igényed van rá. De ne érezd magad emiatt rosszul, ez teljesen normális. Nőként is.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!