Milyen hozzávalókkal szoktatok sütni? Sütit fogyasztani?
A kalóriaszámlálás szerintem a legegyszerűbb, és leghatékonyabb diéta. Nem teljesítheteten betartani a keretet, önuralom kell hozzá. Az a problémám, hogy nagyon édesszájú vagyok, és például az egyik kedvenc sütim a marlenka. Egy nap, ha eszek 2 szeletet, az már 800 kalória, én 1300-at ehetek nagyjából... Nem kényelmes, arra gondoltam, hogy magam készítek finomságokat, amikben kevesebb kalória lesz a más hozzávalók miatt. Például cukor helyett édesítő, stb. Sajnos sütik terén nincs egyáltalán tapasztalatom, ezért tárt karokkal fogadok "csalás"okat tőletek. :)
Csak, hogy hozzak fel gyakorlati példát, igaz, ez nem süti, de olyan lasange-t szoktam csinálni, amiben tészta helyett cukkinit használok, húst pedig egyáltalán nem, csak gombát, hagymát, paradicsomos szósz.
Hasonló hack-eket várok. :)
Előre is köszönöm, ha megosztod velem!
Értem, tehát banános palacsintán túl nincs más segítség :D
Nem baj, köszi azért!
Hát a neten százféle receptet megtalalsz. Írd be a googleba hogy paleo vagy cukormentes sütemények. Van cukormentes tk mézeskalács meg amit akarsz :D akkor itt van még egy gyakorlati: én csináltam olyat H veszek gullon fibre kekszet, ledaralom, kis vajjal összekeverem, egy torta forma aljába belenyonkodom. Rá túró eritrittel és citromhejjal összekeverve, tetejére barackbefott felszerelve (én átmostam mielőtt ratettem H a cukros le eljöjjön róla) és a tetejére zselatin. Hűtőbe rakod és utána örülsz magadnak.
De ott a Google ezer ilyen receptet talalsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!