Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miert nem hizok semmit?

Miert nem hizok semmit?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja kezdődött az egész a katantenba. Az elején meg 58 kg voltam de mostanra lefogytam 43ra. Sajnos nyilvan nem egeszsegesen,napi 800 kaloriakat ettem,mellette rengeteget edzettem. Nagyjából 2 hete a szuleim próbálnak tenni ellene ahogy én is és tobbet kell ennem, illetve hizlaló ételeket. Majdnem minden nap sutizek,napi 5 étkezés megvan,szinte minden napot peksutivel inditok. Ennek ellenére semmi 2 hete változatlanul annyi vagyok mint akkor mikor szinte koplaltam. Ez miert van,vagy mit tudok tenni azert hogy hizzak?
2020. aug. 14. 00:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Hagyd abba az edzést.
2020. aug. 14. 01:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az a probléma, hogy nagyon egészségtelen ez a felfogás. És nem csak az, hogy 800 kalórián éltél.

Oké, hízni akarsz ami jó dolog. De NE sütivel meg hasonlókkal. Ha ez nyitott dolog a szüleidnél, akkor kérd meg őket, hogy menjetek el egy dietetikushoz, aki egészséges útra tereli az étrended. Megfelelő mennyiségű, és minőségű ételekre van szükséged, nem gyorsan 10 kiló hájra.

Ezek mellett pedig mozoghatsz, erősíthetsz. Hízni izom építéssel a leg esztétikusabb (egészségesebb is amúgy)

Nagyon tönkre vágod a szervezeted ha egyik periódusban koplalsz a másikban meg "szemetet" eszel.

Ha már lefogytál és változtatni akarsz, csináld okosan. Keress fel egy szakembert.

2020. aug. 14. 08:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Egészségesebb étrenddel és mozgással lenne érdemes normál szintre emelni a súlyodat... nem sütikkel. Amit csináltok, annak semmi értelme. Nem szolgálja az egészségedet.

Amúgy van rá esély, hogy tönkrevágtad az anyagcserédet a korábbi éheztetéssel több időre van szüksége.

2020. aug. 14. 22:20
 4/4 anonim válasza:
Ez a hízó diéta tényleg nem jó, viszont a korábban írtakat kiegészíteném annyival, hogy ha növelted a bevitt kalóriát azonos sport mellett és nem hízol, akkor intolerancia vizsgálatokra menj el. Főleg ha időnként puffadsz vagy hasmenésed/székrekedésed is van.
2020. aug. 22. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!