Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ugye nem fogok vissza hízni?

Ugye nem fogok vissza hízni?

Figyelt kérdés

Most jöttem rá milyen hülyeséget csináltam eddig.

Koplaltam, és ez idáig jutott hogy híztam és még állt a fogyás. A mai napig 500-800 kcalt ettem és, arra gondoltam hogy most többet fogok enni, és naponta 50 kcalal emelem hogy ne hirtelen egyek sokat.

Vagy ez hülyeség? Mit tegyek hogy ki jöjjek ebből a helyzetből, és ne hízzak vissza?

2020. aug. 9. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideje eszel 1000-1200 kcal alatt? Ha több, mint 1-2 hete, akkor lecsökkenhetett az alapanyagcseréd. Lassan, fokozatosan emeld a kalóriát, többször, keveset egyél egy nap, és sportolj. Lehet, hogy eleinte hízol egy kicsit, se helyre fog állni. Az egészséged érdekében el kell jutnod legalább a napi 1000-1200 kalóriáig, de még az is elég kevés.
2020. aug. 9. 15:05
 2/10 A kérdező kommentje:

Hát az van hogy tényleg össze vissza ettem es és eddig jojózott a súlyom..

Kb így nézett ki.

Nap: 523 kcal

Nap : 467 kcal

Nap : 390 kcal

Nap : 516 kcal

És tényleg volt némi különbség, kb. 2-3 kg

És az rosszat tenni ha mostantól minden nap 600-at ennék, következő hónapban pedig 700-at?

2020. aug. 9. 15:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel koplaltál igy egy resze biztos visszajon, inkabb probalj meg egeszsegesebben enni es akkor nem fog visszajonni annyira
2020. aug. 9. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem havonta, hanem hetente kellene emelned, nem mindegy, hogy mióta csinálod, és mik az adataid, az attól függ, hogy mennyivel. Ha csak 4 napig csináltad, akkor holnaptól nyugodtan mehetsz 1200-ra. Hány cm, kg vagy? Gondolom lány..

Minél hamarabb keress segítséget, család, barátok és hosszú távon is pszichológus személyében.

2020. aug. 9. 16:12
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem kell pszichológus. :)

17L 66kg 165cm és kb 2 és fél hónapja csinálom, de mint mondtam igazából össze vissza ettem volt hogy egyik nap 400 másik nap 800 de mostanában csak 400-600 körül mozgok.

Nem be fejezni akarom a fogyókúra csak egészégesebben szeretném hogy ne hízzak vissza kb meg 5-6 kg-ot szeretnék még fogyni, csak nem tudom hogyan, mivel vissza hízni meg nem akarok.

2020. aug. 9. 16:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Emeld fel 1200-1300 kalóriáig egy hónapon belül, az bőven elég a fogyáshoz. Ha elérted a cél súlyod, akkor tovább kell növelni 1700-ra, ami a súlytartáshoz jó.
2020. aug. 9. 16:38
 7/10 anonim válasza:
de
2020. aug. 11. 19:24
 8/10 anonim ***** válasza:
A legvalószínűbb forgatókönyv, hogy minden vissza fog jönni.
2020. aug. 11. 21:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Tényleg hülyeséget csináltál, de tök jó, hogy felismerted. Ha tudsz angolul, nézd meg Natasha Oceanne Reverse dietingről szóló videóit, ő is a te hibádba esett régebben.

Hogy röviden összefoglaljam, a terved jó, tartsd hozzá magad. Viszint a szervezetnek idő kel hogy hozzászokjon. Eleinte fogsz hízni, attól nem szabad majd megijedni, de 3-4 hónap alatt, ahogy el3red a kb 1400 kalóriát, elkezd majd helyreállni (ennyivel még bőven fogyni kéne alapvetően, de neked ugye bekavart kicsit ez a nagy kalóriamegvonás). Kb 1800 kalóriáig kell felvinned majd a súlytartáshoz. Amíg tartósan nem eszed túl magad, a súly visszavétele sem lesz tartós

2020. aug. 12. 00:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Előző cagyok, az kimaradt, hogy inkább hetente mint naponta emeld 50 kcallal. Sajnos tudom hogy ez elég rosszul hangzik, de a szervezetnek idő kell majd hozzászokni. És a fokozatossággal minimalizálhatod az idiglenes súlygyarapodást is
2020. aug. 12. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!