Ugye nem fogok vissza hízni?
Most jöttem rá milyen hülyeséget csináltam eddig.
Koplaltam, és ez idáig jutott hogy híztam és még állt a fogyás. A mai napig 500-800 kcalt ettem és, arra gondoltam hogy most többet fogok enni, és naponta 50 kcalal emelem hogy ne hirtelen egyek sokat.
Vagy ez hülyeség? Mit tegyek hogy ki jöjjek ebből a helyzetből, és ne hízzak vissza?
Hát az van hogy tényleg össze vissza ettem es és eddig jojózott a súlyom..
Kb így nézett ki.
Nap: 523 kcal
Nap : 467 kcal
Nap : 390 kcal
Nap : 516 kcal
És tényleg volt némi különbség, kb. 2-3 kg
És az rosszat tenni ha mostantól minden nap 600-at ennék, következő hónapban pedig 700-at?
Nem havonta, hanem hetente kellene emelned, nem mindegy, hogy mióta csinálod, és mik az adataid, az attól függ, hogy mennyivel. Ha csak 4 napig csináltad, akkor holnaptól nyugodtan mehetsz 1200-ra. Hány cm, kg vagy? Gondolom lány..
Minél hamarabb keress segítséget, család, barátok és hosszú távon is pszichológus személyében.
Nem kell pszichológus. :)
17L 66kg 165cm és kb 2 és fél hónapja csinálom, de mint mondtam igazából össze vissza ettem volt hogy egyik nap 400 másik nap 800 de mostanában csak 400-600 körül mozgok.
Nem be fejezni akarom a fogyókúra csak egészégesebben szeretném hogy ne hízzak vissza kb meg 5-6 kg-ot szeretnék még fogyni, csak nem tudom hogyan, mivel vissza hízni meg nem akarok.
Tényleg hülyeséget csináltál, de tök jó, hogy felismerted. Ha tudsz angolul, nézd meg Natasha Oceanne Reverse dietingről szóló videóit, ő is a te hibádba esett régebben.
Hogy röviden összefoglaljam, a terved jó, tartsd hozzá magad. Viszint a szervezetnek idő kel hogy hozzászokjon. Eleinte fogsz hízni, attól nem szabad majd megijedni, de 3-4 hónap alatt, ahogy el3red a kb 1400 kalóriát, elkezd majd helyreállni (ennyivel még bőven fogyni kéne alapvetően, de neked ugye bekavart kicsit ez a nagy kalóriamegvonás). Kb 1800 kalóriáig kell felvinned majd a súlytartáshoz. Amíg tartósan nem eszed túl magad, a súly visszavétele sem lesz tartós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!