Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Akik kalóriaszámoltok miket...

Akik kalóriaszámoltok miket esztek a nap folyamán?Mennyit esztek?

Figyelt kérdés

Mindent esztek és csak a mennyisségre figyeltek?plusz kalória-sport?

Vagy szigorúan csakis egészséges ételeket fogyasztotok?(bűnös napok esetleg)

Reggeli?

Ebéd?

Vacsi?

Az összes tejtermék nagyon sok kalóriát tartalmaz így próbálom kerülni őket!

Kérhetnék ötleteket!?

L/22

2020. aug. 8. 23:08
 1/10 anonim ***** válasza:
26%

Először is, semmi sem egészséges, már kimutatták hogy a levegővétel is rákkeltő hatással van az emberre. Másodszor pedig az én étrendem így néz ki:

1. étkezés: 100g zabpehely + valamennyi tej

2. étkezés: 150g sertéshús + 100g rizs + 100g valami zöldség (mostanában uborka)

3. étkezés: 100g csirkemell + 100g rizs

4. étkezés: 150 sertés + 100g rizs

5. étkezés: 100g csirkemell + 100g rizs + 50g zöldség

Csalós napjaim nem igazán vannak, mondjuk szoktam módosítani ezen az étrenden, de kalóriamennyiségben nem igazán térek el ettől.

2020. aug. 8. 23:21
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Bocsi, csak most látom hogy ez a kérdés a fogyókúra kategóriában van (furcsa is volt először a tej sok kalóriát tartalmaz szöveg, de így már értem). Nekem ez a nem fogyókúrás kajám. Ha diétázom, akkor ugyanezeket eszem, annyi különbséggel hogy 400 gramm rizs helyett csak 150 gramm körül viszek be. A hús marad ugyanennyi, meg a zöldség is.
2020. aug. 8. 23:25
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Én mindent eszek de mértékkel és próbálom számolni a kalóriákat hozzá, nem tartok csaló napot. Nekem felesleges.

Ha szeretnék pl eszek 1db fagyit és akkor ahhoz mérem a aznapi kalóriát. Nyilván nemcsak édességet eszem,Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mindenből eszek csak keveset!

2020. aug. 9. 01:11
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

eleinte számoltam, hogy jól beinduljon a fogyás, de belefáradtam

Elhagytam a sok nasit, cukrot, kevesebb tésztát eszem, krumplit ritkábban, kenyér naponta max 1-2 pici szelet tk vagy rozs kenyér. Rizs helyett van hogy bulgur, sok zöldséget eszek, mert amúgy is imádom, húsból inkább csak csirke. Én a tejtermékeket nem tudom elhagyni, főleg zsír van benne nem ch, bár van hogy a kvmhoz vmi növényi tejet iszok, de az a baj nagyon drágák. Úgyhogy inkább ha találok riska zero tejet veszek. A sajtot meg nem tudom elhagyni, lightosat használok. Natur joghurtot is imádom.

Szóval röviden ennyi. Kevesebb tésztaféle, meg a sok ch-t tartalmazó zöldséget is kerülöm. És semmi nasi nálam, vagy cukor. Nagy fogyást ezzel nem értem el, csak 10 kg, de legalább ezt tartom.

2020. aug. 9. 04:55
 5/10 anonim ***** válasza:
67%

Én sok tejterméket eszem, mégis tartom az 1200 kalóriát. Mindent eszem, de mértékkel (értsd. néha röhejesen kis adagot eszem, de akkor sem mondok le teljesen semmiről, amit szeretek - furcsa módon mégsem vagyok éhes, ha mégis, beiktatok egy uzsonnát)

- reggeli: ch csökkentett kenyér, felvágott, paprika, paradicsom, hagyma, sajt, esetleg tojás

- ebéd: legtöbbször hús + köret, a mennyisége a kalóriatartalmától függ

- uzsonna: pár szelet kolbász vagy sonka, pár szelet sajt

- vacsora: vagy mint a reggeli vagy virsli vagy túró

2020. aug. 9. 07:12
 6/10 anonim ***** válasza:
94%

1600 kalóriát eszek egy nap.

Mondanám hogy mindent eszek mértékkel, de ez nem teljesen igaz. A csokit, kekszet szinte teljesen elhagytam, fehérjeszeletet eszek, de azt sem minden nap. Korábban heti egyszer ettem pizzát és burger kinget, de azt is elhagytam, mert nem visz rá a lélek, hogy egy kajálásra megegyek 1000 kalóriát. De a többi kaját pl tészta, kenyér ugyanúgy eszek, csak számolom a kalóriát.

Ezeket szoktam enni:

Reggeli: szinte minden nap zabkása, heti egyszer szendvics ( kb 300 kalória)

Ebéd: főzelékek, hal krumplival vagy rizzsel, tortillába tekert zöldségek, csilis bab, heti egyszer tészta ( kb 600 kalória)

Vacsora: szinte mindig kenyeret eszek sajttal vagy tonhalkonzervvel vagy tojással + zöldség + fehérjeturmix ( kb 400-500 kalória)

Napközben még szoktam enni gyümölcsöt (banán, dinnye,barack) vagy mandulát vagy fehérjeszeletet.

2020. aug. 9. 07:41
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

Ami nekem bevált, az másnak furcsa... :D

Én 3x eszem egy nap és nagyjából így néz ki:

Reggeli: 50g zabpehely, 20g vegán fehérjepor, fél marék mag, vagy 1 tk földimogyorókrém

Ebéd: 70g bab, 30-35g hajdina, köles, bulgur, barna rizs, quinoa... Mellé általában fagyasztott zöldségkeveréket eszem, sokszor megszórom sörélesztő pehellyel.

Vacsora: 2 kis szelet pirított purpur kenyér, sok zöldséggel, ez a legváltozóbb.

Úgy szoktam, hogy 1200 vagy 1300 kalória legyen. Amit írtam grammok, azok kB értékek.

2020. aug. 9. 10:21
 8/10 anonim ***** válasza:
56%

Kb. 1400 kalóriát eszek egy nap és minden nap sportolok. Biciklizés, gyaloglás, 30-40 perc kardió vagy ugyanennyi saját testsúlyos edzés. Az édességet imádom, de keveset nem tudok belőle enni, úgyhogy egyáltalán nem eszek, viszont heti 1-2x elborul az agyam és bezabálok minden fellelhető édességet. :-( Már mindent kipróbáltam ez ellen, eddig még semmi nem jött be, keresgélek tovább. Az étkezésem is elég gáz, mert nem szeretem a zöldségeket/gyümölcsöket, de szedek étrendkiegészítőket, vitaminokat. Nekem nem jött be a napi 5-szöri étkezés, mert csak többet ettem.

A mai így néz ki:

Reggeli: egy 3in1 kávé, egy sima kávé édesítővel és kávétejszínnel

Ebéd: francia-pirítós 2 graham zsemléből +vaj, sonka, sajt, mustár, majonéz

Vacsi: 3 db Sága fini-mini dinoszaurusz csípős ketchuppal

2020. aug. 9. 10:30
 9/10 anonim ***** válasza:
71%

R: 1 szendvics

T: zabszelet/joghurt/gyümi

E: 250g rizs 200g húsos étel

V: leves/főzelék/tojás

1200-1500 kcal. Fél óra szobabicikli.

Néha eszek egy csokit ha megkívánom, meg néha tartok csalónapot is. Nincs miatta bűntudatom, akkor sincs ha átlépem a keretem. Egy összességében könnyen tartható mértékletes életmódot próbálok kialakítani

2020. aug. 9. 12:47
 10/10 anonim ***** válasza:
81%
Csak azt nem tudom, hogy miért kell lepontozni olyan válaszolókat, akik a kérdésre válaszolnak. Fordulj fel te gyökér!
2020. aug. 9. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!