Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi kalória lehet egy...

Mennyi kalória lehet egy átlagos sima vékony palacsintában?

Figyelt kérdés

Ha tej és cukor nélkül csinálom és minimális olajat használok hozzá vagy azt sem (teflon)?

SOS

Almán kìvül mit lehet még bele tenni ami alacsony kalóriatartalmú?

L/22

2020. aug. 8. 22:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

De a túróba rengeteg kalória van

Sima fahéj igen jó...de remélem nincs benne cukor

2020. aug. 9. 12:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
De sok a fehérje is benne, ami úgy is kell.
2020. aug. 9. 13:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem 30 darabot kell megenni belőle, hanem csak 1-2-t desszertként. Úgy meg szinte mindegy, hogy mennyi kalória van benne. Én tej meg cukros töltelék nélkül biztos nem enném meg, az úgy közel sem az igazi, inkább keveset ennék de az akkor legyen finom.
2020. aug. 9. 13:46
 14/14 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező te eléggé idióta lehetsz. Már hogy lenne sok kalória a túróban? Főleg ha light-ot veszel. 70 kalória 100 grammban. Én ma 5 palacsintát töltöttem meg 200 g túróból. Sokkal jobb ha túrót teszel bele mint fahéjat. Azt amúgy hogy gondoltad hogy a fahéjban cukor van? Te tényleg nem vagy 100-as.

Éa mint fentebb írta valaki, ne ez legyen a fő kajád, mert az már nem egészséges.

2020. aug. 9. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!