Hany kaloriat egethetek el 7 ora kozepesen nehez fizikai munka elvegzese soran?
Sziasztok! Tudom, hogy nem lehet pontosan megmondani, de en kb-ra sem tudom megtippelni(200-tol 600-ig barmit el tudok kepzelni), hogy kb mennyi kaloriat egetek el, igy a napi kaloriaszuksegletemet sem tudom nagyjabol sem kiszamolni. Par info, ami alapjan talan be tudnatok saccolni:
165cm vagyok, 53kilo, 22 eves, a munkam soran pedig raktari lehivasok alapjan kell osszeszednem alkatreszeket (felkiloson at 2 kilosokig), huzom a bekat, azon a vas tarolot, neha letraznom is kell meg azt is kell huznom. Eleg hajtos a tempo, nem tudok leulni, el szoktam faradni.
Elore is koszonom a valaszaitokat :)
A súlyod teljesen rendben van, nem értem, hogy minek kalóriát számolnod, majdnem a sovány kategória vagy!
A napi kalória szükségleted 1600 körül lenne, ha nem ilyen munkát végeznél, így kb. 500-600-al több.
Szerintem, ha tényleg folyamatosan mászkálsz fel-alá sietősen, akkor óránként kéne +300-400 kcal-t rászámolnod a keretre. Ha azért állásidő is van, akkor mondjuk 100-200 kcal óránként.
Viszont jobb lenne, ha nem fogynál tovább. A te magasságodhoz minimum 50,4 kg ajánlott, szóval az 51 már eléggé a tartomány alján van. Onnan már elég egy rondább tüdőgyulladás, hogy vészesen lefogyj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!