Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért jönnek vissza a plusz...

Miért jönnek vissza a plusz kilók?

Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 13:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük a részletes leírást, sokat segít abban, hogy megfejtsük mi is történt.
2020. júl. 28. 13:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Tehát alkezdtem fogyókúrázni és szinte folyton ez ment fogytam, híztam, fogytam híztam... Majd 1 héttel ezelőtt minden jól ment de a utóbbi két napban megint híztam, de nem tudom miért..
2020. júl. 28. 13:36
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
feltételezem azért, mert többet ettél, nem tartod a fogyáshoz szükséges kalóriakereted
2020. júl. 28. 13:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha mondjuk leírnád az adataidat, magasság, súly, mennyit fogytál/híztál.

Mit csinál másként, mennyit eszel, mit, stb.

De lehet, hogy csak az a gond, hogy naponta méred magad. Egy napon belül is van súlyingadozás, ami természetes, és se nem fogyás, se nem hízás.

2020. júl. 28. 13:40
 5/10 A kérdező kommentje:

Súly : 66

Magasság : 162

Napi kcl : 1200-1280 ( felett sosem megyek)

A

Ugyanezt csinálom, de lehet az a baj hogy kevesebbet mozgok mint az elején mert nem olyan rég Izomhuzódásom volt.

2020. júl. 28. 13:42
 6/10 Andizsuzsi ***** válasza:
95%
Keveset eszel. Mennyit iszol? A súly állandóan ingadozik, ha heti átlagban csökken, akkor jó úton halad a fogyás.
2020. júl. 28. 15:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Keveset iszom.. De most megpróbálom újra kezdeni... Pár napig eszek rendesen, utána újra kalóriaszámolással kezdem.. Ez így majd jó lesz?
2020. júl. 28. 16:28
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Ez a "pár napig eszek rendesen, majd utána újra megpróbálom" lesz a gond. Olyan ételekre, annyi kalóriára kellene berendezkedned, amit egy életen át tudsz tartani, nem csak pár napig/hétig, mert akkor mindig vissza fog jönni a leadott pluszsúly, míg ha picit nagyobb kalóriakerettel, egészséges ételekkel, mozgással fogysz le, és ezt nagyjából tartod később is, akkor lehet, hogy kicsit lassabb lesz a fogyás, de legalább tartós lesz az eredmény.
2020. júl. 28. 16:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Eddig is ezt csináltam már kb 4 hónapja és kb 3-4 kg ment le de le lassúlt aztán megint be indult és most tartok ott hogy hízok vissza pedig minden ugyanaz.
2020. júl. 28. 16:46
 10/10 Andizsuzsi ***** válasza:
25%
Kizárt dolog, hogy 1200 kalóriával hízzál. Igyál sokkal többet, valószínűleg vizet tart vissza a szervezeted.
2020. júl. 28. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!