Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Lehet fogyokura alatt rantotth...

Lehet fogyokura alatt rantotthust enni?

Figyelt kérdés
Neten azt irjak mindenhol hogy rantott dolgokat, szoval rantott hust is nem szabad enni ha valaki fogyokurazik. Viszont azt is irjak mindenhol, hogy akkor fogysz ha kaloriadeficitben vagy. Tehat ha nekem belefer egy nap 2 rantotthus kaloria szempontjabol, akkor ehetem? Vagy igy sem kene?

2020. júl. 25. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Bármit ehetsz, ha belefér a napi kalóriakeretedbe.
2020. júl. 25. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Persze, hogy megeheted, ha belefér, ne arról szóljon a fogyókúra, hogy kínzod magad, mert akkor tuti szenvedés lesz és feladod. A feladás után meg nem győzöl enni.
2020. júl. 25. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
13%
persze, hogy ehetsz rántotthúst vagy akár zsiros kenyeret is, a fogyókúra erről szól
2020. júl. 25. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

Elméletileg, ha belefér a napi keretében, ehetsz.

De személy szerint azt vettem észre, ha ilyesmit eszek, nagyon ki kell sakkozni a nap többi étkezését. Vagy plusz mozgást kell beiktatni, különben nem tudok éhezés nélkül kereten belül maradni.

2020. júl. 25. 17:22
 5/8 A kérdező kommentje:

Okes, koszonom a valaszokat! :)

4: en ma keson keltem, ezert csak delutan ettem a rantotthust, es azzal nagyon jol laktam, ugyhogy estere mar csak tojast eszek es ehezni se fogok, de a kaloria keretembe is belefer. :)

2020. júl. 25. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

Nem az összkalória a lényeg, hanem az, hogy miből és milyen minőségű élelmiszerből szàrmazik, + erre a bevitt kajàra a szervezeted hogy reagàl egyénileg.

Hogy értsd, vannak emberek akik fehérlisztes cukros kajàkkal, csipszekkel tömik magukat minden nap, nincs extra mozgàs az életükben, mégse híznak el. És vannak olyanok is, akikre ugyanilyen életmód mellett tapad a súlyfelesleg. A különbség az egyéni anyagcserében, hormonhàztartàsban van. Hogy a szervezet a bevitt tàpanyagokat hogyan tudja feldolgozni.

Ezért van az, hogy van aki nem törődik azzal mit eszik mégse kövér, és van akinek nagyon oda kell figyelnie ha le akar fogyni, avagy meg akarja tartani az egészséges testsúlyàt.

Hogy a kérdésedre is vàlaszoljak: azt eszel amit akarsz, DE a te sajàt anyagcserédtől függ az, hogy egy adott étrendnek milyen hatàsa lesz ràd. pl a ràntotthús mindennapos/ gyakori fogyasztàsa milyen hatàssal lesz ràd. A szervezeted hormonhàztartàsàra- vagyis a hízàsra- fogyàsra.

Én pl havi egynél több alkalommal nem eszem ràntotthúst, és úgy àltalàban kevês szénhidràtot viszek be, mert szénhidràt- anyagcsere problémàm van. És rettenet gyorsan hízom ha nem figyelek mit eszem. Ezért is vàltottam 17 hónapja életmódot.

Két azonos súlyú, azonos nemű, magassàgú, korú embernek nem azonos az anyagcseréje, És egyforma tàpanyagbevitel, energiabevitel és mozgàs mellett sem ugyanaz lesz az eredményük pl egy fogyàsi folyamat soràn. De olyan is esélyes, hogy az egyik tartanà a súlyàt, a màsik hízna vagy fogyna ugyanolyan étrend mellett.

Ezeket a dolgokat, hogy milyen ételek kire milyen hatàssal vannak, ki kell tapasztalni. Havi 1-2 szelet ràntotthústól senkinek semmi baja nem lesz, de a napi fogyasztàs màr necces lehet, de ez is egyénfüggő.

Minden ember egyedi anyagcserével rendelkezik.

2020. júl. 25. 21:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom hogy ilyen jol megfogalmaztad, igy ertheto volt :) nem szoktam gyakran enni rantotthust egyebkent, 1 vagy 2 honapban egyszer maximum.
2020. júl. 26. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam enni. Ha "diétásabb"ra akarod csinálni akkor egy kis olajat spriccelj rá és süsd meg sütőben.
2020. júl. 27. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!