A szopogatótablettákba van kalória?
Figyelt kérdés
Most ettem meg vagy 4db Strepsils Vitamin C 100mg-ot, és utána azon kezdtem filózni hogy van e bennük kalória, mert épp egy diéta közepében vagyok2020. júl. 23. 12:52
1/7 anonim válasza:
Azért csak óvatosan, el ne hízz a szopogató tablettáktól XD
3/7 anonim válasza:
Amúgy meg miért nem szedsz normális c-vitamin készítményt? 100mg az lósz.r, egy normális kiszerelés 500mg/tablettánál kezdődik. Béres, Jutavit, ezeket keresd.
4/7 anonim válasza:
Ne a tablettát szopogasd.
Nyers növényi táplálék a legtartalmasabb.
5/7 anonim válasza:
a legegyszerűbb ugye az lenne ha elolvasnád a csomagolást
6/7 anonim válasza:
"A Strepsils Vitamin C szopogató tabletta glükóz-szirupot és szacharóz-szirupot tartalmaz
Egy szopogató tabletta szénhidrát tartalma körülbelül 2,5 gramm, ezért cukorbetegeknek az alkalmazása nem javallt."
ui.: 2,5 szénhidrát az kb 10 kcal
7/7 anonim válasza:
Még ha tiszta cukor lenne se zavarna be a diétádba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!