Akik nem számolják a kalóriákat, azoknak sikerül a súlyukat tartani?
Nem szeretném márr folytatni a kalória számolást, csak még nem tudom, hogy jó döntés lenne-e abbahagynom?
Vannak itt olyanok akik csak szimplán arra figyelnek oda, hogy mennyit esznek? Gondolom ti már akkor nem is méritek le a dolgokat?
Mire figyeltek? Vagy mikor veszitek elő a számolást, a konyhaimérleget?
Tippeket szívesen olvasok! :)
Egy ideig csináltam, de a napi túlhajszolt életvitel mellett nem mindig van idő rá, sokan elunják, abbahagyják.
Szerintem ha egy ideg számoltad, már tudod, hogy irtó sok kalóriát beviszünk a szervezetünkbe, nagyjából tisztában vagy vele kb mennyit és mit kellene enned.
Én úgy vagyok vele, hogy amit megkivánok, azt megeszem, de igyekszem keveset enni. Pl ebédkor egy adag ételt kiarkni (pl 1 szelet hús, köret, savanyúság) és elrakni az edényeket, nehogy ott legyen a kisértés, és tényleg nem enni többet bármennyire is mernél még.
Namármost ha a háztartásban a nő főz vagy pl anyósnál eszik valaki stb akkor sokszor megtorpedózza a fogyókúrát, mert megsértődik ha nem eszel sokat... :)
Összességében akaraterő kell, és inkább keveset enni. Én pl nasi helyett eszek nyers sárgarépát (imádom), a rágáskényszert ez is levezeti, vagy pár szelet trappistát csoki helyett...
Jó dolog számolgatni, de nehéz betartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!